Hollandia – Anglia Tippmix Tippek – július 10. 21:00

Hollandia – Anglia Tippmix Tippek – július 10. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Hollandia hatszor nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Anglia háromszor nyert, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Hollandia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Hollandia 3 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A másik csapat, Anglia pedig kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent. Tehát Hollandia jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Hollandia olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Lengyelország, a Törökország vagy a Görögország. Az Anglia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. az Olaszország, az Irán vagy a Szenegál. Anglia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Hollandia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Ausztria, a Németország vagy a Franciaország. Az Anglia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Izland, az Olaszország vagy a Franciaország. Hollandia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Hollandia – Anglia Tippmix Tippek – július 10. 21:00

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
SZORZÓ: 1.72

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!