Hol fogadjak online? Sportfogadás.

Hol fogadjak online? Sportfogadás.

        Hol fogadjak online? – A fogadóiroda kiválasztása nagyon fontos szempont amikor elkezdesz online fogadni. Ezért miután felteszed magadnak a „Hogyan fogadjak online?” kérdést, rögtön a „Hol fogadjak online” kérdés kellene következzen.

     Minden fogadónak különböző tapasztalata van az interneten található fogadóirodákkal, ezért fontos a fogadóiroda kiválasztása előtt minél többet megtudnod az adott ügynökségről. Ebben a cikkben megtudsz mindent amire figyelned kell amikor online fogadóirodát választasz.

      Első sorban meg kell határoznod mi az ami fontos számodra. Általában az összes alábbi pontot figyelembe fogod venni, de vannak esetek amikor ezek közül csak néhányra vagy egyre fogod helyezni a hangsúlyt. Tehát, meg kell határoznod, mely szempontok érdekelnek az alábbiak közül:

  • nagy szorzók – ezt minden bizonnyal az összes fogadó keresi; A legnagyobb szorzókat ajánló fogadóirodák topja című cikkben bemutattam az irodákat, ahol a legjobb szorzókat fogod találni.
  • széleskörú ajánlat és több típusú tippek – számottevő lehet vagy sem a fogadóiroda kiválasztásában. Ha az alap tippeket szoktad megtenni, illetve a fontos sportágakat szemeled ki, akkor ez a pont nem fontos számodra. Viszont ha például autóversenyekre, boxmeccsekre, tollaslabda, stb. fogadsz, vagy olyan tippeket teszel meg, ahol a gólszerzési időintervallum a lényeg, akkor fontos, hogy a kiválasztott fogadóiroda teljesítse ezt a feltételt
    MEGJEGYZÉS: ha folyamatosan teniszmeccsekre fogadsz, mielőtt kiválasztasz egy fogadóirodát, ismerned kell a szabályzatot arra vonatkozóna, hogy hogyan hagyja jóvá a fogadást abban az esetben ha egy játékos a meccs előtt vagy közben visszalépik. Vannak fogadóirodák, melyek a másik játékost nyilvánítják győztesnek, ha egyikük visszalépik, illetve vannak olyan fogadóirodák is, melyek 1-es szorzót adnak az összes megtett tippre, még akkor is ha egyes tippek eldőltek (például egyes fogadóirodáknál ha x.5 játéknál többre tippelsz és a tipp nyerő lesz és egy játékos visszalépik, 1-es szorzót kapsz, de vannak más irodák melyek ebben az esetben nem nyilvánítják nyerőnek a tippet). Ajánlott elolvasnod az ezzel kapcsolatos cikket, „Hogyan nyilvánítják érvényesnek azokat a tenisz tippeket, amikor az egyik játékos visszalépik”

        Ha az élő fogadásokat kedveled, akkor egy olyan fogadóirodát kellene válassz, mely gazdag élő fogadások ajánlattal rendelkezik és sok videót közvetít. Sok fogadóiroda ajánlatában több tíz meccs szerepel folyamatosan, másoknál csak egy pár és nehezen találsz olyan meccseket, melyre élőben fogadhatsz. Ajánlom a következő cikket: Élő fogadások – top fogadóirodák.

  • a fogadóiroda komolysága is számít, amikor online fogadóirodát keresel. Ami ezt a szempontot illeti, el kell mondanunk, hogy az összes iroda korrekt veled szemben addig amíg te is korrekt vagy és nem regisztrálsz többszörösen, illetve hamis adatokkal.
    minimális betét/ minimális pénzfelvétel – vannak fogadók, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy nagyon sok pénzt betegyenek, így azokat a fogadóirodákat kedvelik, melyek minimális betéti limitje alacsony. Ugyanez érvényes a pénzfelvételre is.
  • bónuszok és kedvezmények – ezek is fontos szempontot képeznek a fogadóiroda kiválasztásában. Például ha sok tippes szelvényeket szeretsz megtenni, választhatsz olyan fogadóirodát, mely bónuszokat ajánl többszörös fogadás esetén. Ha sokat fogadsz NBA meccsekre, keress olyan fogadóirodát, mely kedvezményeket ad erre a tornára, stb. Az online fogadóirodák bónusz ajánlatáért kattints a javasolt fogadóirodák oldalra.
    telenfonról való fogadási lehetőség – ha nem ülsz sokat gép vagy laptop előtt, ajánlom, hogy olyan fogadóirodát válassz, mely praktikus mobil felülettel rendelkezik, és kevés időt vesz igénybe egy szelvény megtétele. A legtöbb fogadóiroda rendelkezik mobil aplikációkkal, melyek sokat segítenek az örökké útón levő játékosoknak, de ugyanakkor vannak fogadóirodák, akik mobil aplikációja nehézkes és sok időt elveszítenél egy szelvély összeállításával a telefonodon.

      Mindent összevetve, arra a következtetésre jutottam, hogy ez az online fogadóiroda az ideális hely az online fogadásokra. Lehet azt kérdezed magadban, hogy miért állítom ezt, ezért röviden elmondom, hogyan esett erre a választásom. Itt játszik több mint 70%-a a román fogadó játékosoknak, tehát egy komoly irodáról beszélünk, mely tiszteli ügyfeleit, ellenkező esetben nem játszanának ennyien itt. Övé a leggazdagabb ajánlat, úgy meccs előtt, mint élőben. Ajánlatában nagyon változatos sportágakat találunk, és minden igényt kielégítő tippeket. Az élő fogadások oldala nagyon hamar betölt, és nagyon sok esemény követhető élőben.

 

Fogadj ITT, az IngyenTippek.com által ajánlott online fogadóirodánál!

Powered by Live Score & Live Score App