Hogyan veszek fel pénzt az Unibet-nél (2019)

Hogyan veszek fel pénzt az Unibet-nél (2019)

Ha első alkalommal nyertél pénzt fogadásokból az Unibet-nél, és nem tudod hogyan műkődik a pénzfelvétel, akkor jó helyen jársz.
A továbbiakban elmondom az összes pénzfelvétellel kapcsolatos részletet és meglátod milyen egyszerű felvenni a nyereséget a jelenleg 3 pénzfelvételi mód egyikén keresztül.

Katt IDE és fizess be az Unibet-nél! Az első fogadás 20.000 Ft értékig kockázatmentes!

Hogyan veszek fel pénzt az Unibet-nél?

Első sorban be kell jelentkezned az Unibet játékos számládra. Katt a „Számlám” gombra, majd kiválasztod az „Alapok” opciót és a „Pénzfelvétel”-re kattintasz. Egy ilyen ablak fog megjelenni:

Ott láthatod a számlád mérlegét valamint a bónusz összeget ha van ilyen. Ugyanakkor az oldal alján találod a 3 lehetséges kifizetési módot, melyek közül kiválaszthatod a kedvencedet vagy azt, amelyik elérhető.

Katt IDE, hogy igényelj egy Unibet pénzfelvételt!

Minimális pénzfelvétel az Unibet-nél
A kifizetési mód függvényében van néhány minimális limit minden fogadóirodánál. Az Unibet-nél csak a kártyás pénzfelvételkor van limit, éspedig:

Ugyanakkor, nem fogsz tudni pénzt felvenni, ha a számlád nincs leellenőrízve. A Számla leellenőrzése törvény által kötelező és a regisztrálástól számított maximum 30 napon belül kell megtörténjen.

Vedd figyelembe, hogy amennyiben van bónuszod és szeretnél pénzt felvenni, elveszíted a bónusz alapodat! Az én tanácsom az, hogy tégy eleget a forgás feltételeinek, majd csak azután vegyél fel pénzt, hogy maximálisan kihasználd az adott bónuszt.

Regisztrálj MOST az Unibet-nél! Az első fogadás 20.000 Ft értékig kockázatmentes!

Hogyan veszel fel pénzt kártyára az Unibet-nél?

Nagyon egyszerű kártyás pénzfelvételt igényelni. Csak annyit kell tenned, hogy beírod a kívánt összeget és megerősítsd a pénzfelvételt. A pénz maximum 3 munkanapon belül a kártyádon lesz.

Hogyan veszel fel pénzt banki átutalással az Unibet-nél?

A banki átutalásos kifizetés hasonló a kártyáshoz. A pénz 1-3 munkanapon belül érkezik meg, annyi különbséggel, hogy amikor ilyen pénzfelvételt igényelsz, több mindent kell kitölts, a következők szerint::

Hogyan veszel fel pénzt Skril-en keresztül az Unibet-nél?

A leggyorsabb pénzfelvételi mód a Skrill-en keresztül történik. Ha ezt a kifizetési módot választod, a pénz legfennebb 12 órán belül nálad lesz.

Amennyiben bármilyen nehézséggel szembesülsz az Unibet-nél pénzfelvételkor (bónusz 20.000 HUF) (bár nem kellene), a fogadóiroda live-chat-je a rendelkezésedre áll, és rövid időn belül segítséget kapsz a problémádra.

Katt IDE és fogadj az Unibet-nél, az egyik legjobb online fogadóirodánál!

Katt IDE és tedd meg az Unibet tippet egy 20.000 forint értékű bónusszal!