Hogyan tegyek be és vegyek fel pénzt az online fogadóirodánál

Hogyan tegyek be és vegyek fel pénzt az online fogadóirodánál

 

Nem alacsony azon játékosok száma, akik továbbra is sok pénzt veszítenek a hagyományos fogadóirodáknál, mivel azt hiszik, hogy az online fogadóirodáknál nehéz pénzt be-, illetve felvenni. Sokan azt hiszik, hogy egy bankszámla nélkül nem tudnak online fogadni, ami természetesen nem igaz.

Ebben a cikkben megtudhatod hogyan tudsz pénzt be-, illetve felvenni az online fogadóirodáknál.

 

        

Hitelkártya/ debitkártya

Amennyiben kártyával szeretnél pénzt betenni, én a Visa Electron kártyát ajánlom. Miért? Mert ezzel nem csak betehetsz, hanem fel is vehetsz pénzt. Mastercard esetén pénzfelvételkor ki kell választanod a banki átutalást. Nem nagy dolog, a pénzt fel tudod majd venni kártyáról, de több napba telhet és nem kizárt, hogy van egy nagyobb minimális limit pénzfelvételkor, ami fogadóirodánként változik.

Mit kell tudnod a kártyás pénzbetétekről! Ha a kártyával nem tudsz online fizetéseket intézni, akkor nem fogod tudni vele feltölteni a fogadós számládat sem. Amikor kártyát választasz, mond el, hogy mire szeretnéd használni.

A kártyás pénzbetevés azonnali, a pénzfelvételt pedig általában 3 munkanapon belül dolgozzák fel, egyes fogadóirodák esetében akár hamarabb is.

A foagdóirodák többsége nem számol fel díjat a kártyás pénzbetét vagy felvételekre, de ajánlom, hogy erről a tényezőről olvass az adott fogadóiroda honlapján.

Tegyél be ITT kártyával pénzt az egyik legjobb fogadóirodánál!

Related image

 

Banki átutalás

Inkább pénzfelvételi lehetőség ha Mastercard vagy Maestro kártyával teszünk be pénzt.

Amennyiben banki átutalással szeretnél pénzt betenni, megtalálod a fogadóiroda adatait és bankszámla számát a Kassza/Bank/ Számla fül alatt (fogadóirodánként változik). Ezekkel az adatokkal mész a bankba, és azonnal beteheted a pénzt, nem szükséges, hogy bankszámlád legyen. De ha majd szeretnél ki is venni, akkor szükséged lesz előbb utóbb egy bankszámlára is.
A banki átutalással végzett pénzfelvétel a fogadóiroda által jóváhagyott tranzakció pillanatától számított 2-5 munkanapba telik.

Related image

Skrill

A legismertebb elektrónikus pénztárca. Minden fogadóirodánál tudsz azonnal pénzt be,- illetve felvenni a Skrill segítségével.

A Skrill számládat kártyával, banki átutalással vagy Paysafecard (utóbbira elég nagy díjat számolnak fel) segítségével tudod feltölteni.

A pénzfelvétel is hasonló módszerek segítségével történik, Skrill kártyát a skrill.com oldalóról igyényelhetsz azonnal.

Skrill egy nagyon jó alternatíva, mivel a kártya adatai teljes biztonságban vannak; nem mintha nem lennének, ha a fogadóirodás betétekre használnád, csak vigyázz, hogy ne lépj fel ál weboldalakra, ugyanakkor abban az esetben is nagyon jó megoldás ha a kártyánkat nem tudjuk online kifizetésekre használni, és nem utolsó sorban akkor is nagyon hasznos, ha gyorsabban szeretnéd a pénzhez jutni. A Skrill-en keresztül akár aznap is feldolgozzák a pénzfelvételt, ha pedig lenne Skrill kártyánk, akkor ha 10 órakor online pénzfelvételt hajtanánk végre, akkor 18-19 órakor a pénz már a kezünkben lehetne.
Katt IDE egy bónuszért, még akkor is ha Skrill-el teszel be pénzt!

Image result for Skrill

Paysafecard

Ezt az előre fizetett kártyát általában betétekre szokták használni. Van ellenben pár fogadóiroda, ahol pénzt tudsz felvenni a my.paysafecard.com oldalon található számládra. Az előnye, hogy a banki adataid semmilyen veszélynek nincsenek kitéve. Bármilyen PayPoint-nál vásárolhatsz egy kódot, mely értéke 2000, 5000, 10.000 vagy 25.000 HUF is lehet. Belépsz a www.paysafecard.com(https://www.paysafecard.com/hu-hu/) oldalra, feltöltöd a kódot a számládra, ezután belépsz a fogadóiroda oldalára és kiválasztod a fizetési módot.

A pénzfelvételeket a Paysafecard számláról át lehet helyezni a Skrill számlára, ahonnan majd fel lehet venni, vagy felhasználni más fogadóirodánál található számla feltöltésére.

Image result for Paysafecard

Neteller

A Skrill-hez hasonló elektrónikus pénztárca, ami semmiben sem különbözik, csak nagyobb díjakat számol fel. Tehát, ha választanod kell a Skrill és Neteller között, az első egyértelműen jobb opció. A Neteller-t pedig nem minden fogadóiroda fogadja el fizetési módként.

Láthatod, hogy több mód is van az online fogadóirodás számlád feltöltésére, melyek segítségével fel is tudod venni a pénzt a számlákról.

Image result for neteller