Hogyan regisztrálj. Szereted az online sportfogadásokat?

 

Hogyan regisztrálj
Mindenek előtt olvasd el a fogadóirodákról szóló elemzéseket és válaszd ki a neked megfelelőt.

Szereted az online sportfogadásokat? Nagy ázsiai hendikep kedvelő vagy?

A Malina Sports és Campo Bet fogadóirodákat ajánljuk, melyek a legnagyobb bónuszokat adják a magyarországi fogadóknak.

Ne habozz és regisztrálj az Unibet -en! Vagy ha az elején vagy és szeretnél egy szilárd bankroll-t alapítani, a kapott bónuszok megkönnyíthetik az utat e cél felé.

Az általunk bemutatott legtöbb fogadóirodánál létezik román menü is, ezért nem fogtok problémába ütközni.
A kérdésre, hogyan regisztrálj, a válasz valójában egyszerű, és kézenfekvő ha eddig legalább egyszer már volt dolgod az online sportfogadások világával. A regisztrálás véghez viteléhez pár dologra van szükséged, éspedig:

– egy érvényes email cím;

– legyél legalább 18 éves

– ne legyen felhasználód az adott fogadóirodánál

– egy bankszámla, kártya, moneybookers számla (Skrill, újabban), Paypal számla vagy bármilyen más letevési módszer, amit elfogad a fogadóiroda ahol szeretnél regisztrálni.

Miután ezek mind megvannak, már csak fel kell menni a fogadóiroda oldalára, kiválasztani a “Sport” opciót (Sportsbook), majd megkeresni a „Regisztrálj” vagy „Nyiss egy új felhasználót” gombot. Rákattintva meg fog jellenni egy jelentkezési űrlap, ami ingyenes és nagyon egyszerű.

Regisztráció

Hajtsd be most az 50.000 Ft értékű bónuszt!
Ez egy nagyon egyszerű művelet. Választanod kell egy felhasználó nevet (username), be kell írnod a lakcímed, telefonszámod, teljes nevedet és a születési dátumodat. Opcionálisan, kiváalszthatod hogy a jövőben szeretnél-e kapni az email címedre promociós anyagókat (bónuszok, ajánlatok, információk, stb.).

Ezt az opciót jó ötlet volna kikpipálni, mivel nem hinném, hogy létezik olyan fogadó a világon, aki elveszítene egy freebet-et vagy ne használná ki a nagy szobb szorzókat különböző nagy és fontos tornák alkalmával (Wimbledon, US Open, Forma 1 nagydíjak, világ – és európai bajnokságok, stb).

     

Bankkártya

Egyes fogadóirodák kérik egy azonnali bankkártya regisztrálását is, hogy a közel vagy távoljövőben a letevés lehetséges legyen. Ezen adatok megadásával az adott fogadóiroda rendszere gyakorlatilag leellenőrzi a felhasználó identitását, és egyben az életkorát. Ezenkívül, időt spórol egy jövendőbeli első letevést illetően (abban az esetben ha akkor még nem szeretnél pénzt letenni).

A Mastercard tulajdonosok tisztában kell legyenek az európai törvénykezéssel, miszerint a fogadóirodák nem tudnak pénzt utalni egy ilyen számlára. A letevés, viszont mindenkinek lehetséges. A könnyű letevésekért és pénfelvételért a legtöbb ügyfél a Visa-t (Visa Electron) válassza. Magyarország esetében maximális bizalommal ajánljuk a VISA kártyát. Via homebank-el le is lehet ellenőrizni, hogy beérkezett-e a pénz vagy sem!

A legtöbb fogadóiroda elfogadja a letevéseket debitkártya vagy online pénztárcák által, mint a Skrill, Paypal. A Maestro, Solo és Switch kártyákat csak nagyon kevés foadóiroda fogadja el, míg a Paypal vagy Moneybookers lehet ha műkődik, lehet ha nem, ez az adott fogadóiroda politikájától függ.
Vigyázat, mert sok fogadóirodánál a bónuszokat nem lehet behajtani, ha a VISA kártyát választottad letevési módszernek!

Image result for credit card laptop sportfogadas

A username felhasználása

Az esetek 99%-ban a fogadóirodák a felhasználó név fülecskénél arra kérnek, hogy használj álnevet. Vigyázat ennek használatánál. A mi javaslatunk: vagy legyen teljesen megegyező az email címmel, vagy válasszatok valami könnyen megjegyezhetőt, hogy ne legyen gondotok a jövőben. Most, hogy regisztráltatok, nem marad más hátra, minthogy sok ikert kívánjak a fogadásokhoz!