Hogyan lopja meg a magyar állam a magyar sportfogadókat?

Hogyan lopja meg a magyar állam a magyar sportfogadókat?

Kiváncsiak voltunk, hogy országunkban melyik a legsikeresebb fogadóiroda, és több napon keresztül számokat, információkat valamint statisztikákat gyüjtöttünk és az eredmények óriási meglepetésre vezettek, és sajnos arra a következtetésre jutottunk, hogy a magyar sportfogadók nagyon naivak és manipulálhatóak. Tanulmányunk arra a következtetéshez vezettek, hogy a Tippmixpro messziről a „legsikeresebb” online fogadóiroda, annak ellenére, hogy szolgáltatásai a leggyengébbek, sőt amatőr szintüek a legtöbbször, mi is kipróbáltuk ezt a fogadóirodát is, mint az összes többi országunkban müködő online fogadóirodát. Természetesen a legsikeresebb szót a bevételekre értettük, hisz a Tippmixpro jövedelme kb. 85 %-át képezi az egéssz Magyarországi szerencsejáték piacból, a többi 15 % marad a többi világhirü fogadóirodáknak, mint pl. CASINIABet, Unibet, CampoBet, Winmasters, MalinaSports.

    

Kérdezzük mi, hogy ennyire lokál patrióták vagyunk, vagy nem érdekel minket, hogy hová dobjuk pénzünket? Azért leptek meg annyira ezek az eredmények, mivel szakértőink ismerik minden fogadóiroda előnyeit meg hátrányait is, de sajnos egyetlen olyan előnyt sem találtunk a tippmixpro-nál, sőt csak hátrányokat.

Sokan azt fogjátok mondani, hogy mi védni próbálunk bizonyos irodákat, mert pénzt kapunk ezért, ez teljesen téves állitás lenne részetekről, hisz ugyanugy tehetnénk oldalunkra tippmixpro, vagy akár más fogadóirodáktól bannereket, de mi csak olyan irodákat ajánlunk olvasóinknak, amelyek tudjuk a legjobbak, legelőnyösebbek és legbiztonságosabbak olvasóinknak.

Rengetek és óriási hátránya van Orbán Viktor fogadóirodájának a többi fogadóirodával szemben, de ebben a cikkünkben csak 5 fontos hátrányt sorolunk fel ma nektek:

1.A tippmixpronal nincs befizetési bónusz, kérdezünk mi titeket, természetesen csak azokat akik nyerni akarnak a sporfogadásból, hogy mindegy, hogy 15.000 Ft. vagy 30.000 Ft. Nem mindegy természetesen, a tippmixpron kivül minden fogadóiroda 100%-os befizetési bónusszal várja új ügyfeleit, ez azt jelenti, hogy esélyünk is a nyereséghez megduplázódik.

2.Szorzók, a tippmixpronak vannak a legalacsonyabb szorzói egész Európában, olyan esetet is találtunk, hogy 50 % volt a különbség, ez azt jelenti, hogy ha a tippmixprónál egy eseménynek 2,00 -es szorzója volt, egy világhirü és profi fogadóirodánál pedig ugyanarra az eseményre 3,00-as szorzót találtunk. Kérdezzük mi, hogy mindegy, hogy ha munkahelyeden havi 200.000 Ft.-ot kapsz munkádért, vagy 300.000 Ft-ot, természetesen nem mindegy.

3.Ajánlat, naponta több száz üzenetet kapunk olvasóinktól, hogy nem találják a tippmixpro ajánlatába bizonyos eseményeket, fogadási lehetőségeket, melyek abszolut minden más profi fogadóiroda ajánlatánál megtalálható, ez az ami a legjobban zavar minket, hisz nagyon egyszerü volna betegyenek ők is több fogadási lehetőséget, de természetesen az ajánlat bővülése jelentősen megnövelné a nyertes sportfogadók számát, de akkor miből fognak élni politikusaink.

4. Élő ajánlati fogadási lehetőség, erre akár azt is mondhatjuk, hogy egyáltalán nem létezik a tippmixprónál, mert az élő ajánlatukat nem nevezhetjük ajánlatnak.

5.Késő kifizetések, valamint fogadási határ megszabása. Nagyon meglepett minket, hogy a tippmixprónál egy kifizetés akár 3 napig is eltarthat, mikor más fogadóirodák már pár óra alatt kifizetik a nyereségeinket, emelett a tippmixprónál megszabják, hogy mennyit nyerhetünk, sok olyan fogadónak akik havonta pár tizezer forintot nyertek lezárták a számláját, vagy fogadási határt szabtak meg.

Magyarország egyetlen civilizált ország ahol a legfontosabb online fogadóiroda az állam tulajdonában van, szerencsére júniusban az Európai Birság felszólitotta Orbánt és bandáját, hogy biztositaniuk kell országunkban is a szabad szerencsejáték piacot, ezt a pert az Unibet nyerte meg a NAV ellen, tehát azok az olcsó manipulációk, amely szerint illegális lenne bármilyen fogadóirodánál is játszanunk teljesen félre vezető információ, amelynek egyetlen célja, hogy a tippmixpro jövedelmét növelje, semmi ellenünk nem volna az állami fogadóiroda ellen, ha ők is profi szintü szolgáltatás biztositanának, de ettől fény évnyi távolságra vannak.

Kedves olvasóink ha bármi kérdésetek van megtaláltok minket az office@ingyentippek.com email cimen, és az általunk ajánlott legjobb fogadóirodákat megtaláljátok ITT.