Hogyan lehetek én is profi sportfogadó?

Hogyan lehetek én is profi sportfogadó?

A leggyakoribb kérdés, amely felhangzik a sportfodadók között az, hogy “meglehet-e élni a sportfogadásból?”,a válasz természetesen „igen”, de ez sokkal bonyolultabb, mint sokan gondolnák, és csak a profi sporfogadóknak sikerül ez.

Mit jelent az, hogy profi sportfogadó?

A statisztikák szerint a sportfogadók közül, hosszú távon csak 2 %-a van nyereségben. A profi sportfogadó soha nem azt vadássza, hogy feltesz egy szelvényre, 4-5 sőt ennél sokkal több mérkőzést, és azt reméli, hogy nem születik meglepetés a választott események közül. és igy haszonhoz jut a nap végén, ez teljesen téves felfogás.

Egy profi sportfogadó mindig szabályok, stratégiákat követve játszik, és ami a legfontosabb hosszú távra célozza ki az, hogy profitot szerezzen, hisz még a profi sportfogadóknak sem sikerül naponta hasznot szerezniük, nem is ez céljuk, a legtobb sportfogadó célja, hogy havonta profitot szerezzen, amelyből kényelmesen megélhet ebből a tevékenységből.

Hogyan lehetek én is profi sportfogadó?

Minden sportfogadó legnagyobb álma az, hogy megéljen a sportfogadásból, de nagyon kevés sportfogadó tesz valamit azért, hogy álmát valóra váltsa.

Nagyon sokan azt mondják, hogy a sportfogadásból csak akkor lehet megélni, ha egy nagy tőke áll rendelkezésükre, az ilyen tipusu sportfogadók általában majdnem naponta elmennek egy tippmix irodába, ahol feltesznek pár száz forintot és legjobb esetben hónaponta egyszer nyernek pár ezer forintot, de nem számolják össze, hogy tulajdonképpen ők abban a hónapban mennyit tettek fel összesen, ez az ugynevezett money management. A money managemet a profi sporfogadó legfontosabb alap szabálya, ha ez nincs , akkor semmikép nem születik profit sem hosszú távra, de fontos megjegyeznünk, hogy nem elég a sikerhez ez sem, még nagyon sok szabályt kell betartanunk azért, hogy megtaláljuk a sikerhez vezető utat.Sajnos a magyar sporfodónak majdnem lehetetlen megvalósitsa ezt az álmát, hisz soha senki nem adott ki egy könyvet,aki lépésről lépésre elmagyarázza, hogy hogyan válhassuk mi is valóra álmunkat.

Az ingyentippek.com szakértői összeállitottak egy kis könyvet, amely közel 50 oldalból áll, egyelőre csak elektronikus változatban, amelyben megtalálhatsz nagyon egyszerüen és köznyelven elmagyarázva, hogy hogyan lehetsz te is egy sikeresebb, sőt ha minden lépést betartasz profi sportfogadó és igy álmodat valóra válthatod.

Hogyan kaphatod meg könyvünket?

Az ingyentippek.com soha nem kért pénzt olvasóitól és ezután sem fogunk biztositunk titeket. Nagyon egyszerüen megkaphatod könyvünket, regisztrálj az alábbi bannereink közül egyikéről bármelyik fogadóirodához, elég a minimális befizetés is, a befizetett összeg teljesen a játékos számládon marad, amellyel akár meg is kezdheted karrieredet a profi sporfogadásban. Az első befizetésed a fogadóiroda megduplázza.

Miután regisztráltál küldj email-t az office@ingyentippek.com email cimre, és utánna mi elküldjük neked PDF vagy Word formátumban a könyvet.

Bármi kérdésetek van email-en kérdezhettek!