Home / A FOGADÓ ÚTMUTATÓJA / Hogyan játszd ki a bónusz lehetőségeket.

Hogyan játszd ki a bónusz lehetőségeket.

Hogyan játszd ki a bónusz lehetőségeket.
Jelenleg a piacon levő fogadóirodák különböző, érdekesnél érdekesebb bónuszokkal próbálják magukhoz csalogatni az ügyfeleket.Például a Bet365 és a Bet-at-home maximum 15.000 forint bónuszt kínál, míg az Unibet úgy döntött, hogy felemeli 20.000 forintra. A Sportingbetnél és a Malinasportsnál 30.000 forintot lehet kijátszani.A CasiniaBet tartja a rekordot a maga 50.000 forintos bónuszával. Ezek a bónuszok ingyen fogadások vagy “cash-out” formájában beválthatóak.A fent megemlítettek bármelyike megkapható amennyiben teljesítjük az adott fogadóiroda által megszabott feltételeket.

Ha a Bet365 megduplázza az egyenlegünket amint feltöltöttünk 15000 forintot (vagy 100 dollárt a bónusz maximalizálásához), máris 120000 forint (vagy 600 dollár) értékben kell megforgassuk a pénzünk, különböző szorzók megjátszásával (ellenőrizzük le a feltételeket, hogy mely szorzók alapján szabadul fel a bónusz). A Gamebookers oldalán másképp működik, mivel itt a betett összeg 8 szorosát kell megforgatni a bónusz lehívásáért.

      

  

Kapj most 50.000 forint bónuszt sportfogadásokból!

Annak érdekében, hogy minél nagyobb fogadási bankroll-ra tegyenek szert, a játékosok olyan online fogadó ügynökségeknél kell regisztrálni ahol azonnal felajánlják a búnuszt lehetőséget mint az Unibet, CasiniaBet vagy a Malinasports. A dolgok szemléltetéséhez egy gyakori példa a román játékosok (és nem csak) esetében.Kiválasztunk két fogadóirodát, amelyek az azonnali bónuszt kínálják -Bet365 és Bet-at-Home például- Befizetünk, hozzáadódik az egyenleghez a bónusz és már kezdődhet is a forgatás!
Feltételezzük, hogy a Debrecen játszik a Ferencvárossal. A Bet365 1.90-es szorzót ad arra, hogy a rúgott gólok száma nem haladja meg a 2.5-t, míg a Bet-at-Home ugyanazt a szorzót adja a másik lehetőségre, azaz 2.5 felett. Hogy biztosra menjünk, a fogadó a rúgott gól alatt/felett ópcióra kell tegyen mely vesztés esetén a megrakott összeg 10%-át teszi ki. A végeredménytől függetlenül, a fogadó egyik egyenlege nőni fog. Ez csak egy egyszerű lehetőség a sok közül a pénzünk fialtatására. Minél többet nézünk, keresünk, annál több és nagyobb szorzókra tehetünk szert.
A bónusz birtokába jutásig viszont még van pár lépés amit egy kezdő fogadónak meg kell tennie: mindenek előtt legyen minimum 18 éves. Ezután, el kell mennie egy közelében található bankba és nyitania kell egy VISA ELECTRON kártyát. A gyors tranzakciók, kis jutalákok és megfelelő homebank érdekében mi az ING-t ajánljuk. De nem minden városban található meg ez a bank, így az OTP vagy a Volksbank is hasonlóan jó választás lehet.

    

Innen a regisztrálásig már csak egy lépés van. Olvassátok el az oldalunkon a fogadóirodákról írt elemzéseket és figyeljétek meg mindegyiknek a sajátosságait. Amennyiben inkább az élő fogadásokat kedvelitek, az Unibet-es és a Sportingbet-et ajánljuk, ha az amerikai sportkedvelők közé tartoztok, akkor a CasiniaBet, Betfair és Winmaster lehet jó választás, míg a nagyon vonzó ázsiai handikep ajánlatokban az Unibet verhetetlen. Kattintsatok a likek közül az egyikre és töltsétek ki a regisztráláshoz szükséges űrlapot. Egy érvényes email cím és egy Moneybookers fiók/ kártya elégséges ahhoz, hogy belépjetek ebbe az érdekes világba!

Inspirált, szerencsés fogadások esetén, a játékos rövid időn belül juthat bónuszhoz. A cél mindig ugyanaz: minél nagyobb nyereség szerzése. Fogadjatok szervezetten, soha ne fogadjatok nagyobb összegre mint amennyit megengedhettek magatoknak, állítsatok fel egy pár szabályt és tartsátok is be azokat. A fegyelem nagyon fontos tényező, amit nem szabad szem elől téveszteni. Sok sikert!

 

Facebook Comments

About admin

Check Also

Az IngyenTippek.com által ajánlott fogadóirodák

Az IngyenTippek.com által ajánlott fogadóirodák Jelen pillanatban több legális online fogadóiroda is a rendelkezésünkre áll. …

   
Powered by Live Score & Live Score App
en_USEnglish
en_USEnglish