Hogyan játszd ki a bónusz lehetőségeket.

Hogyan játszd ki a bónusz lehetőségeket.
Jelenleg a piacon levő fogadóirodák különböző, érdekesnél érdekesebb bónuszokkal próbálják magukhoz csalogatni az ügyfeleket.Például a Bet365 és a Bet-at-home maximum 15.000 forint bónuszt kínál, míg az Unibet úgy döntött, hogy felemeli 20.000 forintra. A Sportingbetnél és a Malinasportsnál 30.000 forintot lehet kijátszani.A CasiniaBet tartja a rekordot a maga 50.000 forintos bónuszával. Ezek a bónuszok ingyen fogadások vagy “cash-out” formájában beválthatóak.A fent megemlítettek bármelyike megkapható amennyiben teljesítjük az adott fogadóiroda által megszabott feltételeket.

Ha a Bet365 megduplázza az egyenlegünket amint feltöltöttünk 15000 forintot (vagy 100 dollárt a bónusz maximalizálásához), máris 120000 forint (vagy 600 dollár) értékben kell megforgassuk a pénzünk, különböző szorzók megjátszásával (ellenőrizzük le a feltételeket, hogy mely szorzók alapján szabadul fel a bónusz). A Gamebookers oldalán másképp működik, mivel itt a betett összeg 8 szorosát kell megforgatni a bónusz lehívásáért.

      

  

Kapj most 50.000 forint bónuszt sportfogadásokból!

Annak érdekében, hogy minél nagyobb fogadási bankroll-ra tegyenek szert, a játékosok olyan online fogadó ügynökségeknél kell regisztrálni ahol azonnal felajánlják a búnuszt lehetőséget mint az Unibet, CasiniaBet vagy a Malinasports. A dolgok szemléltetéséhez egy gyakori példa a román játékosok (és nem csak) esetében.Kiválasztunk két fogadóirodát, amelyek az azonnali bónuszt kínálják -Bet365 és Bet-at-Home például- Befizetünk, hozzáadódik az egyenleghez a bónusz és már kezdődhet is a forgatás!
Feltételezzük, hogy a Debrecen játszik a Ferencvárossal. A Bet365 1.90-es szorzót ad arra, hogy a rúgott gólok száma nem haladja meg a 2.5-t, míg a Bet-at-Home ugyanazt a szorzót adja a másik lehetőségre, azaz 2.5 felett. Hogy biztosra menjünk, a fogadó a rúgott gól alatt/felett ópcióra kell tegyen mely vesztés esetén a megrakott összeg 10%-át teszi ki. A végeredménytől függetlenül, a fogadó egyik egyenlege nőni fog. Ez csak egy egyszerű lehetőség a sok közül a pénzünk fialtatására. Minél többet nézünk, keresünk, annál több és nagyobb szorzókra tehetünk szert.
A bónusz birtokába jutásig viszont még van pár lépés amit egy kezdő fogadónak meg kell tennie: mindenek előtt legyen minimum 18 éves. Ezután, el kell mennie egy közelében található bankba és nyitania kell egy VISA ELECTRON kártyát. A gyors tranzakciók, kis jutalákok és megfelelő homebank érdekében mi az ING-t ajánljuk. De nem minden városban található meg ez a bank, így az OTP vagy a Volksbank is hasonlóan jó választás lehet.

    

Innen a regisztrálásig már csak egy lépés van. Olvassátok el az oldalunkon a fogadóirodákról írt elemzéseket és figyeljétek meg mindegyiknek a sajátosságait. Amennyiben inkább az élő fogadásokat kedvelitek, az Unibet-es és a Sportingbet-et ajánljuk, ha az amerikai sportkedvelők közé tartoztok, akkor a CasiniaBet, Betfair és Winmaster lehet jó választás, míg a nagyon vonzó ázsiai handikep ajánlatokban az Unibet verhetetlen. Kattintsatok a likek közül az egyikre és töltsétek ki a regisztráláshoz szükséges űrlapot. Egy érvényes email cím és egy Moneybookers fiók/ kártya elégséges ahhoz, hogy belépjetek ebbe az érdekes világba!

Inspirált, szerencsés fogadások esetén, a játékos rövid időn belül juthat bónuszhoz. A cél mindig ugyanaz: minél nagyobb nyereség szerzése. Fogadjatok szervezetten, soha ne fogadjatok nagyobb összegre mint amennyit megengedhettek magatoknak, állítsatok fel egy pár szabályt és tartsátok is be azokat. A fegyelem nagyon fontos tényező, amit nem szabad szem elől téveszteni. Sok sikert!