Hogyan fogadj online?

Egy sportfogadó fo célja az, hogy mindenképp legyozze a fogadóirodát, és a tevékenységbol hasznot, profitot szerezzen, és ha lehet minél nagyobb hasznot és a lehetoleg legrövidebb idon belül. Ezenkivül a sportfogadás egyik fo szerepe, hogy érdekeltebben kövessünk minden sporteseményt, mint például az általunk csapatra fogadott gyozelem, a mérkozéseken lott gólok száma, szögletek száma és a lista igy folytatódhat.


A sportfogadást fogadóirodák biztositják. Egy profi sportfogadó iroda ajánlatából nem hiányozhat a foci, basebbal, tenisz, kosárlabda, jégkorong, biliárd stb.
Ha te is megszeretnéd kezdeni az online sportfogadást, az alábbi sportfogadó irodákat ajánljuk, amelyek teljesen megbizhatóak, és kiváló bónusszal várják minden új ügyfelét, természetesen okostelefonról is lehet fogadni.

Akik kezdok a sportfogadás terén, tudniuk kell, hogy rengeteg fogadási lehetoségük van a fennébb felsorolt irodáknál, ezeknél az irodáknál bármire fogadhatsz, de mi az alábbiakban a legnépszerübb fogadási lehetoséget soroljuk fel nektek:
1. Unibet 

2. Malina Sports 

3. Winmasters 

4. Casinia Bet 

5. Campo Bet 

6. Sporting Bet 

Egyéni, vagy másképp is nevezett single fogadási lehetoség, távolról ez a legnépszerübb és ugyanakkor legegyszerübb, itt egyetlen mérkozést kell választanod.


Hendikep-es fogadási lehetoség(ázsiai vagy európai hendikep).
A fogadási típusokról nem fogok regényt írni, mert úgy gondolom, elég sok egyértelmu lehetoség szerepel köztük. Amirol viszont ejteni érdemes egy pár szót, az a hendikep fogadások, különösen az ázsiai hendikep fogalma.

Alapesetben arra fogadhatunk, hogy ki nyer meg egy meccset, ill. döntetlen lesz az eredmény (1X2). A hendikep fogadásnál úgy is nyerhetünk, ha a vesztes csapatra fogadunk. Miért? A hendikep fogadásnál (hendikep = hátrány) az egyik csapatot hátrányba, vagy elonybe (nézopont kérdése) hozzuk, és a végeredményt a hendikep értékének hozzáadásával számoljuk ki. Pl. egy Ferencváros – Újpest meccsen adunk az Újpestnek egy gól elonyt (+1), akkor a fogadásunk (ha az Újpestre fogadtunk) nemcsak akkor nyertes, ha ténylegesen nyer az Újpest, hanem akkor is, ha döntetlen a mérkozés végeredménye. Értelemszeruen ebben az esetben a Ferencváros mellett -1 áll, tehát a Fradinak két góllal kell ténylegesen nyernie, hogy a fogadásunk nyertes legyen, ha rájuk fogadunk, mivel a hendikeppel kalkulált végeredmény ebben az esetben az alábbiak szerint jön ki:

FTC – Újpest

2 : 0

Fogadásunk FTC -1

Hendikeppel számolt végeredmény FTC – Újpest 1:0, nyertünk, ha a Fradira fogadtunk.

Ha a Fradi csak egy góllal nyert volna, akkor a hendikeppel számolt eredmény döntetlen, így bármelyik csapatra fogadunk, veszítünk. A hendikepek kedvelt fajtája az ún. ázsiai hendikep, mely kizárja a döntetlenek lehetoségét, ill. visszaadja a tétet döntetlen esetén. Hogy is lehet ez?

Ázsiai hendikep esetén lehetoség van fél gólos fogadást tenni, s mivel fél gólt nem lehet rúgni, vagy kapni, a döntetlen lehetosége kizárt. Ha az elozo példánál maradunk:

Fogadás: Újpest +0,5

Mérkozés végeredménye 0:0, akkor fél gólt hozzáadva az Újpest eredményéhez o lesz a gyoztes. A Fradinál ez esetben -0,5 áll, ami azt jelenti, a Fradival akkor nyerünk, ha ténylegesen nyer a csapat, a döntetlen kevés. Nemcsak fél, hanem (+-)1,5, 2,5 stb. hendikeppel is lehet fogadni, ahol értelemszeruen a nyertes csapat a hendikepel számított eredmény után is nyertes csapat lesz. Így lehet mondjuk nyertes tipp, ha az Újpestre fogadunk, de az mégis kikap. Pl: FTC – Újpest 1:0, de mi az Újpestet +1,5-el raktuk, tehát egy gólos lila vereséget elbír a tipp, így nyertünk. Természetesen az ilyen fogadásoknál az oddsok értelemszeruen változnak, nem mindig éri meg a több gólos hendikep, vagy “hendi”, ahogy a szakzsargonban használják. Leginkább akkor érdemes több gólos hendit játszani, ha pl. egy egyértelmuen gyengébb csapat vendégként szerepel egy sokkal jobbnál.

Vannak egész gólos ázsiai hendikepek is. Itt nyilvánvalóan már eloállhat döntetlen eredmény, de a hagyományos hendivel ellentétben ilyenkor nem vesztes a tipp, igaz nem is nyertes, hanem visszajár. Tehát ha +1-el fogadunk egy csapat sikerére, de végül (a +1-el) döntetlen a kimenetel, a tippünk ugyan nem nyert, de nem is vesztes, visszakapjuk. Ugye, hogy jó dolog? Van olyan ázsiai hendikep fogadás, amikor egy csapatra fogadunk, de nem adunk neki mégsem sem elonyt, sem hátrányt. Pl. FTC 0. Ebben az esetben akkor nyerünk, ha nyer a Fradi, döntetlen esetén visszakapjuk a tétet, ha az Újpest nyer veszítünk.

Speciális ázsiai hendi, az ún. osztott tippes fogadás: Nézzük egy példán keresztül:

Meccs eredménye: FTC – Újpest 0:0

Fogadásunk: Újpest 0 , +0,5.

A tét 1000 Ft.

A tét ekkor tehát két részre oszlik, – bár csak egy fogadást kötöttünk – az alábbiak szerint:

Mivel a végeredmény 0:0, tehát döntetlen, 500 Ft-ot visszakapunk, ez megfelel egy 1-es odds-ú nyertes fogadásnak. A másik 500 Ft viszont már nyertes, mivel hozzáadva +0,5 gólt az Újpest góljaihoz, gyozelmet eredményez.

Akkor mi jön vissza?

Egyszer 500 Ft

Másodszor pedig 500 Ft *