Hoffenheim-Liverpool, Bajnokok Ligája, 20 óra 45 perc

Hoffenheim-Liverpool, Bajnokok Ligája, 20 óra 45 perc

Az est mérkősése semmi kétségen kivül a Hoffenheim-Liverpool összecsapás, amely ma este 20 óra 45 perctől kerül sorra a Rhein-Neckar-Arenan, ahol reméljük pályán fogjuk látni Szalai Ádámot is, habár értesüléseink szerint sajnos nem lessz benne a kezdő csapatban.

Hoffenheim

Habár a németek hazai pályán játszanak a fogadóirodák favoritja a Liverpool, de ez valahol normális is, hisz az angolok sokkal tapasztaltabbak, sőt szerintünk erősebb kerettel is rendelkeznek, mint Julian Negelsman csapata. A Hoffenheim mindenkit meglepett a tavalyi szezonban, hogy a Bundesligában a 4.-ik helyen végeztek, nekik első szereplésünk a Bajnokok Ligájában.

Szalai csapata hat felkészülési mérkőzést játszott a nyáron, amelyből 4 győzelem és 2 vereség, utolsó mérkésük a ma esti összecsapás előtt, a német kupában volt az Erfurt-al akit csak 1-0-ra tudtak legyőzni.

Liverpool

Ahogy a Hoffenheim is a Liverpool is a 4.-ik helyen végezte az angol bajnokságot, igy 3 év után indulnak ismét a Bajnokok Ligájában.  Az angoloknál már megkezdődött a bajnokság, azonban Jurgen Klopp csapatának nem sikerült a győzelem, egy 3-3-as döntetlent sikerült csak szerezinük a Watfordnál. A nyári szünet legfontosabb erősitése a mai vendégekhez Mohamed Salah aki az A.S. Rómától érkezett, aki az első fordulóban már gólt is szerzett. Jurgen Klopp nem számithat több játékosra ezen a mérkőzésen  Lallana, Clyne, Sturridge, Ings valamint Cutinho sem fog ma este pályára lépni.

Mindenképp egy nagyon érdekes mérkőzésre várhatunk, ahol bizonyára a gólok nem fognak hiányozni.

Valőszinü felállás

Hoffenheim-Baumann – Hubner, Vogt, Nordtveit – Schulz, Amiri, Polanski, Demirbay, Toljan – Kamaric, Wagner

Liverpool-Mignolet – Milner, Matip, Lovren, Arnold – Wijnaldum, Henderson, Can – Mane, Firmino, Salah

Szakértőink tippje erre a mérkőzésre, hogy mindkét csapat gólt szerez, amelyre a Winmasters adja a legnagyobb szorzót 1,6.Regisztrálj te is bannerünkről a WINMASTERShez és 15.000 Forint bónuszban részesülsz.

Óriás szorzó-félidő/végeredmény 1/x-13,5

Ajánlott fogadóirodák Magyaroroszágon itt…