Három pontra hajt Horvátország

Három pontra hajt Horvátország

Három pontra hajt Horvátország

 

Hétfőn sajtótájékoztatót tartott Zlatko Dalic, a horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a magyarok elleni, csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőt megelőzően.

 

Mindkét válogatott számára fontos lesz a néhány nap múlva esedékes csoportrangadó, hiszen a horvátok tíz ponttal állnak az E-csoport élén, míg a magyarok kilenccel a harmadikok. A második szlovákok, akiknek szintén kilenc egységük van, a hatpontos, negyedik Walest fogadják, utóbbinak viszont eggyel kevesebb lejátszott összecsapása van.

Azerbajdzsánt kivéve tehát még bármelyik négy válogatott ott lehet a jövő évi kontinenstornán, és Dalic szerint 15 pont ehhez bőven elég lesz. Éppen ezért úgy érzi, a magyarok elleni összecsapás mindenképpen fontos lesz a számukra. A szurkolók is nagyon várják már az összecsapást, 35 ezer jegyet egy nap alatt eladtak a spliti találkozóra.

“Nincs helye különösebb számolgatásnak, most is tartom, amit korábban: szerintem tizenöt ponttal már ki lehet jutni az Európa-bajnokságra a csoportunkból. Nem foglalkozunk ellenfeleink eredményeivel, csak magunkra koncentrálunk, és tudjuk, hogy roppant fontos selejtező vár ránk csütörtökön Magyarország ellen. A három pont megszerzése nagyon fontos lenne, ez tény” – idézi az nso.hu Dalicot.

A fiatal szakember Ivan Rakiticre és Nikola Vlasicre az első edzéseken még nem számíthat, hiszen ők csak hétfő este, kedd reggel érkeznek meg klubcsapataiktól, akárcsak Ante Rebic is. A horvátok továbbra is kapusposzton a leggyengébbek, Lovre Kalinic, Dominik Livakovic és Simon Sluga is vagy rossz formában van, vagy keveset játszik.

Horvátország győzelmét 1.36 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.50, a vendég magyarok sikerére pedig 9.00 az odds.

0:0 – pénzvisszafizetés akciónkkal fogadjon a pontos eredményre, félidő/játékidőre vagy scorecastre bármely mérkőzés előtt és gól nélküli döntetlen esetén a vesztes fogadások tétjét visszafizetjük! Feltételek érvényesek.

További Labdarúgás fogadásaink

 

Powered by Live Score & Live Score App