GYŐR Audi ETO – CSM Bukarest; tippek Bajnokok Ligája – 2019 január 26

Győr – CSM Bukarest; tippek Bajnokok Ligája – 2019 január 26

Győr és CSM Bukarest a Main Round Champions League első körében csapnak össze, a „tigrisek” fognak tudni meglepetést okozni Budapesten a két legfontosabb játékosuk nélkül?

 Related image

Image result for Győr audi eto Győr

Most is favorit a trófea megnyerésére, ő az egyetlen csapat a női kézilabdában aki megnyerte az összes meccsét minden torna keretén belül.
Utolsó kudarcukat a CSM Bukarest okozta pont egy éve, az a találkozó Bukarestben zajlott.
Hiányzóik: Nora Mork, aki továbbra is sérült, illetve Eduarda Amorim Taleska.

Image result for csm bucuresti CSM Bukarest

Dragan Dukic-nak úgy tűnik sikerült összeszednie csapatát, viszont ez a párbaj lesz az igazi teszt Románia bajnoka számára, ahol kiderül mennyit számít Neagu és Kurtovic hiánya.
Pár nappal ezelőtt igazolt át Claudia Constantinescu a HC Zilah-tól, aki Cristina Neagu hiámnyában erősíti a balátlövő posztot.

Szorzók Győr – CSM Bukarest

Tipp Győr – CSM Bukarest

Nora Mork és Eduarda Amorim hiánya ellenére a Győr egy félelmetes csapat marad, kerete nagyon értékes, és bármelyik játékost tudják helyettesíteni.
A CSM két legjobb játékosa nélkül fog pályára lépni, így nagyon nehéz lesz betalálni ellentámadásból vagy beállóssal és nagyon precíz és jól megszervezett védekezés ellen.
A házigazdák gond nélkül fognak nyerni, saját pályán mindig megverték a bukarestieket, akik legjobb játékosaik nélkül érkeznek Budapestre.

 Tipp: Győr hendikep győzelem – 5.5 gól @ szorzó 1.53  az Unibet -en @ Fogadj most >>

Katt IDE és tedd meg az Unibet tippet egy 20.000 forint értékű bónusszal!