Guzmics egyre közelebb a hazatéréshez

Guzmics egyre közelebb a hazatéréshez

Guzmics Richárd, a szlovák Slovan Bratislava korábbi válogatott védője hamarosan a Mezőkövesd csapatába szerződhet.

Guzmics egyre közelebb a hazatéréshez     Guzmics egyre közelebb a hazatéréshez

 

Guzmics Richárd 2016-ban még alapembere volt a magyar válogatottnak az Európa-bajnokságon, az azóta eltelt három évben azonban nem hozott igazán jó döntéseket karrierjében, amely az utóbbi időszakban megfeneklett. A korábbi Haladás-játékos a Wisla Kraków együtteséből távozva éveket töltött Kínában, és akkor sem váltott, mikor korábbi klubja kiesett a másodosztályba. Ezt követően elfelejtették a magyar válogatottnál is, és az Európába való visszatérés sem lendített sokat karrierjén.

Tavaly igazolt a szlovák Slovan Bratislavához, amellyel nyáron bajnoki címet ünnepelhetett, de öröme nem lehetett teljes, mert nagyon kevés lehetőséget kapott a pozsonyiaknál. Ebben az idényben már egyáltalán nem számolnak a 32 éves védővel, aki ezért úgy döntött, hogy szerződése decemberi lejárta után visszaigazol az NB I-be. Több ajánlatot is kapott az elmúlt időszakban, és úgy tűnik, a Mezőkövesd kínálta neki a legjobb feltételeket, s a borsodi klub a napokban bejelentheti leigazolását.

“Az utóbbi időszakban több tárgyaláson van túl a Mezőkövesd Zsóry FC vezetősége, illetve a Guzmics Richárd menedzsmentje. Közel állnak a felek álláspontjai, a jövőhéten pont kerülhet az átigazolás végére. Bármi is lesz a tárgyalás eredménye, azt azonnal kommunikálni fogjuk hivatalos csatornáinkon” – közölték a kövesdiek.

Guzmics egyébként jó viszonyt ápol a borsodi csapat vezetőedzőjével, Kuttor Attilával, akivel két éven keresztül együtt alkották a Haladás belső védőpárosát.

A Mezőkövesd meglepően jól szerepel eddig az NB I-ben, mind a négy idegenbeli bajnokiját megnyerte, és a második helyen állva várja a kilencedik fordulót, hátránya csak három pont az éllovas Fehérvár mögött. Arra, hogy a kövesdiek meglepetésre megnyerik az NB I küzdelmeit 26.00 az odds, a Ferencváros címvédésre 1.83, a Fehérvár bajnoki elsőségére 2.10 a szorzó.

0:0 – pénzvisszafizetés akciónkkal  fogadjon a pontos eredményre, félidő/játékidőre vagy scorecastre bármely mérkőzés előtt és gól nélküli döntetlen esetén a vesztes fogadások tétjét visszafizetjük! Feltételek érvényesek.

ÖsszesLabdarúgás fogadás megjelenítése

Guzmics egyre közelebb a hazatéréshez

www.ingyentippek.com