Guimaraes – Hajduk Split Tippmix Tippek – augusztus 10. 18:00

Guimaraes – Hajduk Split Tippmix Tippek – augusztus 10. 18:00

VAN MIT LEDOLGOZNIA A HÁZIGAZDÁNAK

Az előző EKL-selejtezős körben a Puskás Akadémiát 3-0-s összesítéssel búcsúztató Guimaraes nehéz helyzetben várja a Hajduk Split elleni visszavágót, miután az első meccsen 3-1-re kikapott Horvátországban. Lesz még visszaút a portugál ligát sikerrel kezdő hazaiaknak?

A Guimaraes múlt hétvégén a Chaves vendégeként aratott 1-0-s győzelemmel nyitott a portugál bajnokságban, ezzel az idei negyedik tétmeccsén harmadszor nem kapott gólt.

A Hajduk Split azt követően, hogy büntetőkkel elbukta a Horvát Szuper Kupát a Dinamo Zágrábbal szemben, a bajnokságot két 2-0-s győzelemmel kezdte, majd következett a Guimaraes ellen aratott 3-1-es hazai siker.

A párharc első meccsén mind a négy gól a második félidőben született.

Az odavágón a Guimaraes szerezte meg a vezetést a 61. percben, ezt követően tudott a Hajduk Split három góllal válaszolni.

Guimaraes – Hajduk Split Tippmix Tippek – augusztus 10. 18:00

 Alatt 2,5

SZORZÓ 1.72

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Zulabet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKAR 50.000 HUF

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF