Görögország – Franciaország Tippmix Tippek – november 21. 20:45

Görögország – Franciaország Tippmix Tippek – november 21. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Franciaország csapatának kedvez (1:0).
Az elmúlt fél évben Görögország háromszor nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Franciaország kétszer nyert idegenben és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Görögország sikeresebb volt a közelmúltban.


Ha az elmúlt egy évben, az EB selejtező mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Görögország 2 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Franciaország pedig idegenben háromszor nyert. Ez alapján Franciaország szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Görögország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Írország, az Új-Zéland vagy a Gibraltár. A Franciaország pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Anglia, a Hollandia vagy az Írország. Franciaország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Görögország olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Hollandia. A Franciaország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Tunézia. Görögország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Görögország – Franciaország Tippmix Tippek – november 21. 20:45

 Franciaország

SZORZÓ 1.66

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!