Görögország – Finnország Tippek – 2020-as Európa-bajnoki selejtezõk – 2019-11-18

Kérd naponta a tippeket itt

Görögország - Finnország Tippek - 2020-as Európa-bajnoki selejtezõk - 2019-11-18

Görögország

Finnország

Görögország Finnország élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 18.11.2019. -án/-én 19:45 -kor a Spiros Louis Olympic Stadium stadionban, Athens, Greece Euro Cup Qualification, Group J – Europe -ban/-ben.Esemény leírása:

Esemény leírása:
Név: Görögország – Finnország
Dátum: November 18, 2019
Időpont: 19:45 (UTC)
Helyszín: Spiros Louis Olympic Stadium, Athens , Greece

Több információ:
Görögország élő eredmények, sorsolása és eredményei
Finnország élő eredmények, sorsolása és eredményei

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

Görögország

Utolsó eredmény: : 0-1 vs Örményország

Forma: L D L W W

 • Görögország – Ha a szorzó értéke 2.05 az esély a győzelemre 49%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 99%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
 • Görögország az előző mérkőzést az Örményország ellen játszotta (Euro Cup Qualification, Group J), az eredmény: 0 – 1 lett (Görögország nyerte a mérkőzést).
 • A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Finnország csapatának kedvez (3:1).
 • Görögország legutóbbi 6 hazai mérkőzéséből 5 alkalommal győzött, 0 végződött döntetlenre, míg Finnország csapata 1 alkalommal diadalmaskodott. A gólkülönbség 17-3 Görögország csapatának javára.
 • Az elmúlt fél évben Görögország egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Finnország egyszer nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Finnország az utóbbi mérkőzéseit.

Finnország

Utolsó eredmény: 3-0 vs Liechtenstein

Forma: W L L W W

 • A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Finnország csapatának kedvez (3:1).
 • Finnország – Ha a szorzó értéke 4.20 az esély a győzelemre 24%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 8%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
 • Finnország az előző mérkőzést az Liechtenstein ellen játszotta (Euro Cup Qualification, Group J), az eredmény: 3 – 0 lett (Finnország nyerte a mérkőzést).
  Ebből a csapatok egyszer játszottak Görögország stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, Görögország csapatának kedvez (1:0).
 • Giorgos Masouras játékosbnak több a sárga lapja (4) mint a Görögország játékosainak. Tim Sparv 3 gyűjtött Finnország csapatban.

Hogyan fogadd az 15.000 FORINTOS szelvényt?

1. Hogyan fogadd az 15.000 FORINTOS szelvényt?

2. Fizess be előre

3. Használd ki a 1OO% os első befizetési 15.OOO Forintos Bónuszt.

Nyits ma számlát a BET365 az oldalunkon levő bannerekről. Hagyd itt az elérhetőséged és egy 6O napos ingyenes Szuper Tipp bérletet kapsz, a legjobb csoport Magyarországon. Csak az ingyentippek weboldalon érvényes!
 

Tuddj meg több infót erről az ajánlatról , KATTINTS IDE.

Görögország - Finnország Tippek - 2020-as Európa-bajnoki selejtezõk - 2019-11-18

mindkét csapat rúg gólt

@ Szorzó 2.10

AKÁR 15.000 FT BÓNUSZ ÚJ ÜGYFELEKNEK