Gnistan – HJK Helsinki Tippmix Tippek – június 12. 18:00

Gnistan – HJK Helsinki Tippmix Tippek – június 12. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a HJK Helsinki csapatának kedvez (3:1).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Gnistan stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a HJK Helsinki csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Gnistan háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a HJK Helsinki egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Gnistan sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Finn Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Gnistan 2 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a HJK Helsinki pedig idegenben egyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Gnistan jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Gnistan olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Inter Turku, a Lahti vagy a JäPS. A HJK Helsinki pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Inter Turku, a Hammarby vagy a Gnistan. A HJK Helsinki erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Gnistan olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a PK-35 Vantaa, a Haka vagy a SJK. A HJK Helsinki gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Oulu, a Lahti vagy a Kuopion. A HJK Helsinki csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Gnistan – HJK Helsinki Tippmix Tippek – június 12. 18:00

HJK Helsinki
SZORZÓ: 1.62

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!