Girona – Villarreal Tippmix Tippek – május 14. 22:00

Girona – Villarreal Tippmix Tippek – május 14. 22:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Villarreal csapatának kedvez (4:3).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Girona stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Villarreal csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Girona ötször nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Villarreal háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Girona sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Girona 9 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Villarreal pedig idegenben négyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Girona jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Girona olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Barcelona, az Atlético Madrid vagy a Sevilla. A Villarreal pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Barcelona, a Betis vagy a Stade Rennes. A Girona erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Girona – Villarreal Tippmix Tippek – május 14. 22:00

Girona
SZORZÓ: 1.71

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!