Gibraltár – Hollandia Tippmix Tippek – november 21. 20:45

Gibraltár – Hollandia Tippmix Tippek – november 21. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Hollandia csapatának kedvez (16:0).

Ebből a csapatok egyszer játszottak Gibraltár stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, Hollandia csapatának kedvez (7:0).

Az elmúlt fél évben Gibraltár egyszer sem nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Hollandia kétszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Hollandia az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB selejtező mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Gibraltár 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Hollandia pedig idegenben kétszer nyert és egyszer kapott ki. Ez alapján Hollandia szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Gibraltár olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Írország. A Hollandia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Franciaország. Hollandia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Gibraltár – Hollandia Tippmix Tippek – november 21. 20:45

Felett 5.5
SZORZÓ: 2.25

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!