GETAFE CF – Fc. BARCELONA, tippek Spanyolország La Liga – 2019 január 6

Getafe – Barcelona tippek Spanyolország La Liga – 2019 január 6

Barcelona, Spanyolország jelenlegi bajnoka, a “Coliseum Alfonso Pérez”-re száll ki, ahol a Getafe fogadja, a találkozó vasárnap 20:45 órakor kezdődik.

Related image  Related image

 Getafe
Annak ellenére, hogy házigazda és a saját pálya is mellette szól, hátránnyal indul a találkozón, mivel a La Liga éllovasával kell megbírkóznia.
A “Kékek” dícséretre méltóan teljesítettek eddig a bajnokságban, jelenleg a hetedik helyen állnak, és esélyesek az európai tornákra.
Jose Bordalas gárdája eddig 25 pontot szerzett, 17 forduló során hat győzelmet, hét döntetlent és négy vereséget jegyzett, összesen 18 gólt rúgott és csak 13-at kapott, övé a második legjobb spanyol védekezés.
Getafe veretlen az utóbbi hat meccse után, ez idő alatt háromgyőzelmet jegyzett az Espanyol, Cordoba és Real Sociedad ellen, illetve leikszelt a Bilbao, Leganes és Girona csapataival.

LEHETSÉGES KEZDŐ: Soria – Antunes, Dakonam, Cabrera, Suarez – Saiz, Arambarri, Maksimovic, Foulquier – Molina, Mata

 Barcelona
Jóval erősebb csapat, kerete is sokkal értékesebb és tapasztaltabb, ezért egyértelmű favorit a győzelemre annak ellenére, hogy idegenben játszik.
A katalánok remekül boldogulnak ebben az idényben, első helyen állnak a La Liga-ban, és elsőszámú favoritok a bajnoki cím megnyerésére.
Az eddigi 17 forduló során 11 győzelmet, négy döntetlent és két vereséget jegyeztek, és nem kevesebb mint 48 gólt szereztek, többet mint bármelyik másik spanyol csapat.
A Real Betis-el szemben elszenvedett vereség óta a Barcelona veretlen, 8 egymás utáni meccsen nem kapott ki, mi több ebből hatot meg is nyert.
LEHETSÉGES KEZDŐ: Ter Stegen – Alba, Lenglet, Pique, Semedo – Vidal, Busquets, Rakitic – Dembele, Suarez, Messi

Szorzók Getafe – Barcelona

Tippek Getafe – Barcelona

Getafe jól boldogul ebben az idényben, és jelenleg is jó formában van, de ennek ellenére nem hinném, hogy pontot tudna szerezni ezen a találkozón, de nem kizárt, hogy gólt szerezzen.
A Barcelona győzelmére sem fogok tippelni, mivel nagyon kicsi a szorzója, így inkább a gólokra tippelek, és nagy eséllyel nyerő is lesz a tipp.
Számomra ez a nap tippje, ezért bátran ajánlom.
Tipp Getafe – Barcelona
  Tipp: több mint 2,5 gól @ szorzó  1.65  a CampoBET   -nél@ Tedd meg a tippet itt!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CampoBET 50.000 forint bónusszal!