Gaz Metan Medias-Sepsi Osk (Sepsiszentgyörgy),Román első liga,17 óra 30 perc

Gaz Metan Medias-Sepsi Osk (Sepsiszentgyörgy),Román első liga,17 óra 30 perc

Ma este 17 óra 30 perctől a román első liga 5.-ik fordulójában a székely kis csapat a Sepsi Osk, Megyesre utazik és a Gaz Metan Medias ellen próbál idegenből pontokat, vagy legalább pontot szerezni. A fogadóirodák szerint a mérkőzés favoritja egyértelmüen a sokkal tapasztaltabb Gaz Metan, aki nagyon gyengén kezdte az idei bajnokságot és jelenleg ők hajtsák a sereget, egyetlen egy pontot sikerült szerezniük 4 mérkőzésen, de figyelembe kell vegyük, hogy eddig nagyon nehéz ellenfelei voltak mint pl. a román bajnok Viitorul Constanta, Dinamo Bukarest valamint a Kolozsvári Vasutasok. A mai házigazdáknak egyeten egy gólt sikerült rugni négy mérkőzés alatt és mindössze 9 gólt kaptak.

Az ujonc Sepsi OSK (Sepsiszentgyörgy) meghaladta ismét az elvárásokat, hisz négy mérkőzés után a 7.-ik helyen vannak, hat ponttal. A kis székely csapat az előző fordulóban a román bajnokot győzte le hazai pályán 1-0-al Hadnagy Attila góljának köszönhetően. Diószegi László csapat, hisz ő a csapat tulajdonosa négy gólt rugott és hetet kapott az idei szezonban.

Fontos megjegyeznünk azt is, hogy a Sepsi OSK idegenben még nem sikerült pontot szerezzen, 1-5-re kapott ki Botosanitól, valamint 0-1-re az Astra Giurgiutól.

Mi egy szoros mérkőzésre várunk a két csapat között ahol lehetséges kevés gól fog születni, Valentin Suciu a Sepsi OSK vezetőedzője azt nyilatkozta a mérkőzés előtt, hogy csapat fő célja ezen a mérkőzésen, hogy ne kapjanak ki.

Valószinü felállás

Gaz Metan Medias- Greab – I. Voicu, Khubutia, Perendija, Popovici – Danci, Bic – Olaru, Manole, Curtean – Tarcoveanu.

Sepsi OSK-Niczuly – Radutoiu, Ursu, Oros, Grecu – Ghinga, Thiaw – P. Petre, C. Herea, Huiban – Hadnagy.

Szakértőink két tippek ajánlanak erre a mérkőzésre, amelyet a Winmastersnél játszodjuk, hisz itt találtuk a legnagyobb szorzókat, regisztrálj te is bannerünkről a Winmastershez és 15.000 Forint bónuszban részesülsz.

—->2,5 gól alatt, 1,63

—->nem rúg gólt mindkét csapat 1,80

Óriás szorzó:a hazai csapat megnyeri mindkét félidőt 8,50

Olvasd el itt, hogyan kaphatsz meg egy új ekluziv stratégiát ingyen…