Gálfi D. – K. Juvan Tippmix Tippek – június 29. 16:45

Gálfi D. – K. Juvan Tippmix Tippek – június 29. 16:45

HAT GYŐZTES MECCS EGYMÁS UTÁN

Gálfi Dalma először jutott be Grand Slam-tornán a második fordulóba női egyesben. Az első körben a főtáblára selejtezőből feljutó ellenfelét 2-1-es szettaránnyal győzte le. A tavaly ugyanitt a legjobb 32 közé jutó Kaja Juvan eközben egy kiemeltet búcsúztatott…

Gálfi Dalma az első fordulóban úgy jutott tovább, hogy az első játszmát elveszítette.

Kaja Juvan a főtáblás nyitókörben a tornán 23. kiemelt Haddad Maia ellen diadalmaskodott – szintén három szettben.

Gálfi az Ilkleyben aratott tornagyőzelem után sikerrel vett wimbledoni meccsével zsinórban hat győztes összecsapásnál jár.

Juvan tavaly a harmadik fordulóban esett ki Wimbledonban egy 6:3, 6:3-as vereséggel.

Azt gondolod, hogy egyik csapat sem szerez gólt, ezért félsz megtenni tippünket? Nem veszíthetsz! A Bet365 visszaadja a feltett tétet, ha a mérkőzés végeredménye 0-0 lesz. Iratkozz fel most oldalunkon keresztül, hogy tied legyen ez az exkluzív bónusz!

Gálfi D. – K. Juvan Tippmix Tippek – június 29. 16:45

Alatt 21,5

– SZORZÓ 1.81

TIPPEK

Fogadási Bónuszok

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

 Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Ingyen Tippek

BÓNUSZ 100% AKÁR 15.000 HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 15.000 HUF