Fucsovics, Marton - Dellien, Hugo Tippek - Holnap 00:56

Fucsovics 18 helyet javítva 66. a világranglistán. A magyar teniszező kedden este kezd a US Openen a világranglistán 97. helyen álló bolíviai Hugo Dellien ellen.

Fucsovics, Marton - Dellien, Hugo Tippek - Holnap 00:56

Fucsovics Márton remekül szerepelt a múlt heti ATP 1000-es mestertornán, csak a legjobb 16 között esett ki, a szerb Filip Krajinovics búcsúztatta. Fucsovics a szép meneteléssel jócskán előre lépett az aktuális világranglistán, 18 helyet javítva, a 84. helyről ugrott a 66. helyre és ezzel ismét a legjobban jegyzett magyar teniszező.

Balázs Attila a 76. helyről két pozíciót rontva a 78. jelenleg, igaz ő már túl is esett a US Open-es szereplésén, hiszen hétfőn az első körben búcsúzott. A 31 éves magyar élete első főtáblás Grand Slam-mérkőzésén a kazah Mihail Kukuskintól kapott ki 6:4, 7:5, 6:4 arányban és ezzel nem jutott be a legjobb 64 közé.

Fucsovicsnak azonban minden esélye megvan a győzelemre, hiszen a friss rangsorban a 97. pozícióban jegyzett bolíviai Hugo Dellien ellen teniszezik kedden este.

Fucsovics győzelmére 1.04 a szorzó, Dellien sikerére 13.00 az odds. A két teniszező még soha nem játszott egymás ellen.

Tégy egy egyszeri fogadást legalább 15,000 forintra bármely US Open Outright piacán, és minden alkommal, mikor kedvenc játékosod egy következő fordulóba kerül be, 3,000 HUF (vagy azzal egyenértékű összeg más pénznembe) FreeBetettel kedveskedünk neked teljesen INGYEN! Például: Ha a játékos megnyeri a versenyt, akkor FreeBetben részesülsz 21,000 HUF értékben (7 forduló x 3,000 HUF FreeBet).

Foci Tippek

ALATT 29,5 – SZORZÓ 1.54

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

Fogadj a VB mérkőzéseire és exkluziv bónuszt kapsz. Válaszd ki a bónuszodat!

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000ft