US Open Tippek: Fucsovics M. – S. Korda Tippek, augusztus 28. 21:00

US Open Tippek: Fucsovics M. – S. Korda Tippek, augusztus 28. 21:00

Fucsovics Márton az amerikai Sebastian Korda ellen kezdi szereplését a US Open férfi egyes versenyében. A magyar éljátékos idén eddig mindhárom Grand Slam-tornán túljutott az első fordulón, de a napokban pont mostani riválisától kapott ki Winston-Salemben… 

Fucsovics Márton tavaly Davidovich Fokina ellen ötszettes csatában esett ki a US Openen. Fucsovics előző 12 mérkőzéséből 11 úgy alakult, hogy az első szettet megnyerő játékos diadalmaskodott a végén is. 

Sebastian Korda az év első kemény pályás Grand Slam-viadalán, az Australian Openen egészen a negyeddöntőig jutott.

A két játékos a napokban Winston-Salemben mérkőzött meg – akkor a két győztes játszmáig tartó mérkőzésen Korda 7-6, 6-3-ra nyert.

US Open Tippek: Fucsovics M. – S. Korda Tippek, augusztus 28. 21:00

Alatt 40.5
SZORZÓ: 1.58

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!