Fucsovics M. – M. Cressy Tippmix Tippek – augusztus 29. 18:15

Fucsovics M. – M. Cressy Tippmix Tippek – augusztus 29. 18:15

AZ ELSŐ KÖRNÉL MOST SEM JUT TOVÁBB?

Fucsovics Márton korábban hatszor szerepelt a US Open férfi egyes főtábláján, és ötször már az első fordulóban búcsúzott. Idén a 30. kiemelt Maxime Cressy az ellenfele a nyitókörben – az amerikai az év első kemény pályás Grand Slamén a 4. körig jutott…

Fucsovics Márton 2017 óta mindig nyert legalább egy játszmát a US Open első fordulójában.

A magyar teniszező a legutóbbi három alkalom során mindig megnyerte az első szettet az amerikai Grand Slam-torna első fordulójában, de kétszer így is kikapott.

Maxime Cressy idén, az Australian Openen a 4. fordulóig jutott – ez az eddigi legjobb szereplése Grand Slam-viadalon. Az amerikai a legutóbbi 12 meccséből nyolcat megnyert, de ebből csak háromszor nem vesztett játszmát.

Egymás ellen idén Madridban, salakon mérkőztek meg: akkor Cressy 7-6, 1-6, 7-6-ra nyert. Mostani találkozójukon három szettet kell nyerni a továbbjutáshoz.

Ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól! Katt ide

Fucsovics M. – M. Cressy Tippmix Tippek – augusztus 29. 18:15

Felett 3,5

SZORZÓ 1.66

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadási Bónuszok

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Campobet

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

Campobet

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF