Fucsovics M. – M. Cilic Tippek május 26. 12:15

Fucsovics M. – M. Cilic Tippek – Fucsovics Márton és Marin Cilic is szettveszteség nélkül hozta első fordulós mérkőzését a Roland Garroson, igaz, mindketten a világranglistán jóval hátrébb rangsorolt játékossal találkoztak. A horvát épp Balázs Attilával, tehát már kiejtett egy magyar főtáblást…

Fucsovics M. – M. Cilic Tippek május 26. 12:15

A világranglista 57. Fucsovics 6:2, 6:4, 6:4 arányban győzte le a selejtezőből feljutó, a hazai közönség támogatását élvező 191. helyen rangsorolt Geoffrey Blancaneaux-t. A bő két és fél órás meccsen benne volt a pakliban, hogy Fucsovics három játszmában győz a francia ellen, az azonban kevésbé, hogy a végére egészen sokat szenvedett a magyar. Az első játszmában Fucsovics kiválóan teniszezett, 2:2 után zsinórban hét játékot nyert, és ezzel már a második szettben is lépéselőnybe került és könnyedén behúzta a második játszmát is. A harmadikban aztán a hazai publikum egyre jobban Blancaneaux pártjára állt, a mérkőzésbírónak figyelmeztetnie is kellett a közönséget a sportszerű szurkolásra, de Fucsovicsot ez nem zavarta meg, bár kissé nehezen a hatodik meccslabdáját értékesítve szerezte meg a győzelmet.

A magyar éljátékos ellenfele a következő körben a Balázs Attilát búcsúztató Marin Cilic lesz, aki ellen, akkor lesz keresnivalója, ha úgy játszik, mint az első két játszmában a nyitókörben. A csütörtöki találkozón Fucsovics sikerére 2.75 az odds, Cilic győzelmére 1.44 a szorzó.

Fucsovics M. - M. Cilic Tippek H2H

A két játékos kétszer találkozott korábban egymással, azokon a mérkőzéseken mindig Cilic nyerte az első játszmát és a mérkőzést is.

A két játékos két korábbi egymás elleni mérkőzésén összesen öt játszmát játszott, és ezeken négyszer hét játék kellett a szett megnyeréséhez.
Marin Cilic Balázs Attilát nagyon simán lemosta, az előtte lévő hét mérkőzésén azonban hatszor engedett legalább egy játszmát az ellenfelének. Mindkét játékos 3-0-val lépett tovább az első körből.

Fucsovics M. – M. Cilic Tippek május 26. 12:15

Szettek száma Felett 3,5

SZORZÓ 1.55

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!