Fucsovics M. - A. Rublev Tippek március 29. 17:00

A mai tippet a Betinia oldalán játsszuk meg!
Annak ellenére, hogy a Betinia egy új fogadói oldal, sikerült felkeltenie figyelmünket. Nagy előnyének tudható, hogy MGA licence van és egy tapasztalt befektetői csoport tulajdonát képezi. A havi 5-10.000 esemény kevés, ha az olyan versenytársakhoz hasonlítjuk, mint az Unibet vagy Bet365, de a top ligás kínálata nagyon erős és a szorzók is versenyképesek.

Fucsovics M. - A. Rublev Tippek március 29. 17:00

Idén először a rotterdami döntőben találkoztak, akkor A. Rublev 2:0-ra nyert. Dohában a negyeddöntőben futottak volna össze, ám akkor Fucsovics Márton sérülés miatt visszalépett, míg Dubajban újra az orosz volt a jobb – Miamiban megint ő jön, a tét a legjobb 16 közé kerülés…
Az elmúlt hetek kiváló eredményeinek köszönhetően Fucsovics erőnyerőként indulhatott el a több mint hárommillió dollár összdíjazású kemény pályás viadalon. Ez azt jelentette a számára, hogy csak a 2. körben kellett bekapcsolódnia a küzdelmekbe, és tette szerencsére ezt nyertesen. Ugyanis három szoros szettben sikerült felülmúlnia a selejtezőből felkerült Kokkinakist, aki azért az elmúlt években nem kevés bravúrt bemutatott a teniszpályákon.

A 24 éves, görög származású versenyző ugyanis három évvel ezelőtt, éppen Miamiban győzte le Roger Federert, és bár volt már a top 100-ban a világranglistán, jelenleg csak a 243. Fucsovics határozottan kezdte a mérkőzést, de hiába a három bréklabda is, egyszer sem sikerült beváltania azokat – Kokkinakisnak még a bréklabda sem jött össze. Így a döntés a rövidítésre maradt, amelyben a 29 éves magyar játékosnak már sikerült elvennie ellenfele adogatását, és 7-6 (7-3) arányban megnyerte az első felvonást.

A második etapban Kokkinakis már hat bréklabdáig is eljutott, de egyet sem tudott kihasználni. Azonban ezúttal is a rövidítésre maradt a döntés, ahol neki jött ki jobban a lépés, és sikerült is egalizálnia 6-7 (4-7) arányban. A mindent eldöntő játszmában már mindkettejüknek összejött a brék, és Kokkanakis ugyan 4-4-nél egyenlített, onnan már csak Fucsovics nyert gémet (6-4), örülhetett tehát a továbbjutásnak.

Az más kérdés, hogy az ellenfélnek nem biztos, hogy örül, hiszen az orosz Andrej Rubljovval találkozik a 3. körben. Idén Fucsovics Rotterdamban és Dubaiban is kikapott riválisától, aki a torna negyedik kiemeltje, és első meccsén gyakorlatilag nem igazán izzadt meg Tennys Sandgrennel szemben, akit 6-1 6-2-re győzött le.

Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

 Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.