FTC – Győr Tippek december 14. 17:30

FTC – Győr Tippek december 14. 17:30

Először találkozik egymással a szezonban az FTC és a Győr. Mindkét csapat hibátlan még a bajnokságban, legutóbbi négy egymás elleni ligameccsüket mindig a hazai pályán játszó nyerte – ezúttal is így lesz?

A két csapat utolsó három egymás elleni tétmérkőzésén a következő gólszámok születtek: 45, 53, 48. Az FTC pályaválasztása mellett a csapatok utolsó három egymás elleni bajnokiján az első félidőt mindig a ferencvárosiak nyerték.

A két csapat utolsó négy egymás elleni találkozóján mindig legfeljebb öt góllal nyert valamelyikük (kétszer a ferencvárosiak, kétszer a győriek). 2022-ben eddig kétszer találkozott már a két csapat, azokon mindkétszer az FTC nyert, és a fővárosiak eljutottak legalább 26 szerzett gólig.

FTC – Győr Tippek december 14. 17:30

Félidő: Győr
SZORZÓ: 1.52

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!