Freiburg – Eintracht Frankfurt Tippek január 25. 20:30

Freiburg – Eintracht Frankfurt Tippek január 25. 20:30. A Freiburg – Eintracht Frankfurt mérkőzésre keresel tippeket? Olvasd el alább szakértőink elemzését és tudd meg, hogy mire érdemes fogadni!

Freiburg - Eintracht Frankfurt Tippek

Kiütéses, 6-0-s vereséggel nyitotta a Freiburg a 2023-as évet, míg az E. Frankfurt 3-0-ra nyert, így pontszámban azonosan állnak a Bundesliga 1.-ben. A 2021/22-es szezonban győzni tudtak egymás vendégeként. A formákat tekintve most is elképzelhető a pontrablás?

A Freiburg házigazdaként csak egyszer kapott ki az idei bajnoki kiírásban (5-1-1), míg az E. Frankfurt vendégként csak egyszer veszített (4-2-1).
A saját szurkolói előtt, ebben a felállásban lejátszott legutóbbi 5, egymás elleni bajnoki találkozójukból csak egyet tudott megnyerni a a Freiburg (1-2-2). A győzelemmel végződött összecsapásokon valamennyi esetben csak a nyertes fél ért el gólt, a két döntetlen közül az egyik 0-0 volt, míg a másik 2-2.

Az Eintracht Frankfurt az idegenbeli ligameccsei során, az egyetlen veresége (Bochum 3-0) kivételével minden alkalommal ért el legalább egy gólt. A Freiburg a 2022/23-as bajnoki szezonban otthon egy gól nélküli döntetlent ért el a német élvonalban, valamennyi további hazai fellépésén megszerezte az adott mérkőzés első gólját. Innen csupán a legelső alkalommal, a Dortmund elleni veszített (1-3), azóta minden alkalommal a meccset is megnyerte.

Freiburg - Eintracht Frankfurt Statisztika

3 ütős Freiburg - Eintracht Frankfurt tipp

Jóslat 1

Mindkét csapat gólt szerez: IGEN

Szorzó:1,58

Jóslat 2

Eintracht Frankfurt Alatt 1.5 gól

Szorzó:1,58

Jóslat 3

Dupla esély - 1. félidő 1/2

Szorzó:1,60

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a CAMPOBET oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

BÓNUSZ 120% akár 50.000Ft

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!