Franciaország – Lengyelország Tippek december 4. 16:00

Franciaország – Lengyelország Tippek, forma és statisztika. Figyelem! Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed! Katt ide!

Franciaország – Lengyelország Tippek december 4. 16:00

A francia válogatott ugyan kikapott az utolsó meccsén, de így is csoportja első helyén jutott a nyolcaddöntőbe a vb-n. A legjobb 16 között a lengyelekkel mérkőzik a címvédő: Lewandowskiék az eddigi három meccsükből kétszer is gólképtelenek maradtak…

Franciaország mindhárom csoportmeccsén pontosan egy gólt kapott. Kylian Mbappe három gólnál jár a vb-n, úgy, hogy a dánok elleni 2-1-es siker alkalmával duplázni tudott.

Lengyelország legutóbbi öt vb-meccséből egyszer sem fordult elő olyan eset, hogy mindkét csapat szerzett gólt a meccsen (0-3, 1-0, 0-0, 2-0, 0-2). A lengyelek sem Mexikó (0-0), sem Argentína (0-2) ellen nem tudtak gólt szerezni, de a Szaúd-Arábia elleni 2-0-s siker elég volt a továbbjutáshoz – utóbbi alkalommal Lewandowski is eredményes volt.

Franciaország - Lengyelország Statisztika

Franciaország - Lengyelország Tippek

Franciaország által szerzett összes gól: Felett 1.5

SZORZÓ 1.50

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Zulabet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadj a VB mérkőzéseire és exkluziv bónuszt kapsz. Válaszd ki a bónuszodat!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Sportfogadási oldalak, Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKAR 50.000 HUF

Sportfogadási oldalak, Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!