Franciaország – Ausztrália, egy kiegyensúlyozatlan párbaj

Franciaország – Ausztrália, egy kiegyensúlyozatlan párbaj
Franciaország a 2018-as VB-n Ausztrália ellen mutatkozik be, a franciák helyre szeretnék hozni az Euró 2016-os kudarcukat, amelyet annak ellenére, hogy ők szerveztek, nem sikerült megnyerniük. Elméletileg ezt a mérkőzést a Hexagon nyeri majd, mivel sokkal értékesebb kerettel rendelkezik.

Franta vs Australia   Kazan Arena
Június 16.-án 12:00 órától láthatjuk a Franciaország-Ausztrália mérkőzést, ha minden a papírforma szerint alakul, a franciák győzelmére és sok gólra számíthatunk.

Egymás elleni találkozók
Franciaország megalázta Ausztráliát az utolsó egymás elleni találkozón, ahol 6-0-ra nyert, egy 2013-as barátságos mérkőzés keretén belül. Mégis, a legutóbbi hivatlaos párbajt a Konföderációs Kupa keretén belül Ausztrália nyerte 1-0-ra.

Franciaország – Ausztrália tippek
Franciaország szorzója győzelem esetén csak 1.23, ami nem nyűgőz le, viszont ha arra tippelünk, hogy minimum 3 gól születik majd a mérkőzésen, akkor a szorzó már 2 fölé ugrik, azt pedig már érdemes kipróbálni, mivel Ausztrália védekezése nem valami fényes, ellenben Franciaország kiváló csatárokkal rendelkezik.

    FOGADJ MOST            OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
          Unibet                                   Unibet

Tags: Unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország,C csoport, Franciaország– Ausztrália

Powered by Live Score & Live Score App