Fogadóirodák, amelyek néhány órán belül átutalják a nyereményt!

Szeretnél online fogadni, és olyan fogadóirodát keresel, amely néhány órán belül kifizeti a nyereményedet? Tudjuk, mennyire fontos, hogy örülhess a nyereményednek, ezért összeállítottunk számodra egy listát 3 megbízható fogadóirodáról, ahol biztosan gyorsan hozzájuthatsz a pénzedhez. A “melyik online fogadóiroda utalja át a leggyorsabban a pénzedet” kérdés azonban trükkös, mivel a fogadóirodától független egyéb tényezők is nagyban befolyásolják a várakozási időt. Ezért szeretnék először bemutatni néhány hasznos tippet és információt, amelyek segítségével gyorsabban juthatsz a nyereményekhez.

A pénzre várakozási időt befolyásoló tényezők

A kifizetés módja: Szinte minden kifizetési módszer más-más időt vesz igénybe, legyen szó kártyáról, banki átutalásról, e-pénztárcáról vagy más lehetőségről. A pénz különböző közvetítőkön megy keresztül, így a tranzakciókat másképp dolgozzák fel.

A fogadóirodák feldolgozási ideje: Alapvetően ez az első pont, ahonnan a pénzátutalási művelet elindul, és általában ez a leggyorsabb. A legtöbb fogadóiroda kevesebb mint 24 órán belül feldolgozza a kifizetéseket. Az Unibetnél például csak az első alkalommal, amikor pénzt veszel ki, legfeljebb 24 óra a feldolgozási idő; ezt követően a kifizetéseket szinte azonnal feldolgozzák.

A tranzakcióban részt vevő bankok: A fizetési módok esetében, amelyekre ez a tranzakciós lépés vonatkozik, mind a bank, ahol a te számládat vezetik, mind a fogadóiroda bankja fontos. A bankok eltérő feldolgozási idővel rendelkezhetnek, így a választott opciótól függően ismét különbségek merülnek fel.

Az összeg: Ritka, de nem lehetetlen eset, hogy bizonyos helyzetekben a kifizetés összege plusz időt igényelhet a kifizetéshez, különösen nagyobb összegek esetén.

Figyelem! Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed (az egyéb adatokat kitakarhatod)! Miután megkaptuk az emailt, 24 órán belül elkezdjük küldeni neked a tippeket.

Mennyi időbe telik az online fogadásokból való kifizetés?
Ez az általad használt fizetési módtól függ. A kifizetés néhány órától akár több mint 1 hétig is eltarthat. Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb fizetési módok időtartamát: Bankkártya (Visa, Mastercard): 1 – 6 nap; E-pénztárcák és előre fizetett kártyák (Skrill, Neteller, Paysafecard): legfeljebb 24 óra; Banki átutalás: 1-10 nap; A tranzakció időtartamát befolyásolja a választott fizetési mód, a fogadóiroda feldolgozási ideje, a bankok, amelyek között az átutalás történik, és néha a felvett összeg.

Melyik a legjobb fizetési mód a gyors kifizetésekhez?
Szigorúan a sebesség szempontjából a legjobb választás az online fogadásokhoz a Skrill és a Neteller e-pénztárcák. A pénz 24 órán belül megérkezik a számládra. Összességében azonban a bankkártyát ajánljuk, különösen akkor, ha nincs tapasztalatod az e-pénztárcákkal, és ha olyan fogadóirodánál fogadsz, amely gyorsan feldolgozza a kártyás fizetéseket.

Mi befolyásolja a fogadási kifizetés időtartamát?
Számos tényező befolyásolja ezt a folyamatot, és a fogadóiroda általában a leggyorsabb fél, aki részt vesz a tranzakcióban. A teljes időt befolyásolja az általad választott fizetési mód, az, hogy a fogadóiroda milyen gyorsan dolgozza fel a kérést, a tranzakcióban részt vevő bankok vagy közvetítők, és néha még az is, hogy mekkora összeget szeretnél kivenni.

Melyik fogadóirodánál a leggyorsabb a kifizetés?
Elég nehéz az összes fizetési módra vonatkozóan átlagot készíteni, ezért az ajánlásokban elsősorban azokat a lehetőségeket vesszük figyelembe, ahol nagyobb eltérések vannak: a kártyás és a banki átutalást. Az e-pénztárcák és más fizetési módok feldolgozási ideje meglehetősen standard. A bankkártyás kifizetések esetében általában az Unibet és a Bet365 rendelkezik a leggyorsabb feldolgozással. Banki átutalással történő kifizetés esetén a 18bet és a Dachbet a leggyorsabb lehetőségek.

Online fogadóirodák gyors kifizetésekkel

Sok játékos szeretne a lehető leggyorsabban hozzájutni a nyereményéhez, de az online fogadások kifizetése órákig, napokig, vagy egyes esetekben akár több mint egy hétig is eltarthat. A kifizetések sebessége függ a fogadóirodától, a választott kifizetési módszertől vagy akár az adott banktól is. Ezen az oldalon segítünk eligazodni a gyors kifizetések legjobb lehetőségei között.

Unibet → Leggyorsabb kártyás kifizetések
Bet365 → Minden fizetési módnál várakozáson felül teljesít
18Bet → Megbízható kifizetések, mindig
22bet → Rugalmas minimális kifizetési limitek

Sportfogadási oldalak

BET365
Kiváló lehetőség bármely fizetési módra

Üdvözlő bónusz 100% akár 15.000Ft

Az Unibet mellett valószínűleg a Bet365 az a fogadóiroda, amelyik a leggyorsabban dolgozza fel a kifizetéseket. Ez azt jelenti, hogy a fogadóiroda nagyon gyorsan elvégzi a pénz átutalását a te számládra. A tranzakció idejét minden más esetnél jobban befolyásolják az érintett harmadik felek és bankok. A Bet365 összességében nagyon jó iroda a kifizetések tekintetében, rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, és a tranzakció időtartama a versenytársak átlaga alatt van. A fogadóiroda a banki átutalással történő kifizetésekben is jeleskedik, amelyek időtartama sok helyen igen változó. A Bet365-nél banki átutalással maximum 3 nap alatt, kártyával maximum 3 nap alatt (általában kevesebb, mint 2 nap), e-pénztárcával pedig kevesebb, mint 24 óra alatt kapod meg a pénzed a számládra.

UNIBET
A leggyorsabb kártyás kifizetések

Üdvözlő bónusz 100% akár 20.000Ft

A kártya és a banki átutalás kivételével a legtöbb fizetési módnak meglehetősen standard tranzakciós ideje van. Ezért az ezen az oldalon található rangsorolásnál a kártyát és az átutalást tekintettük a fő tényezőknek – ezek azok a fizetési lehetőségek, amelyek tranzakciós időtartama a leginkább ingadozik. Az Unibet mindkét tekintetben nagyon jól teljesít, különösen a bankkártyás kifizetések esetében, amelyek bizonyos esetekben kevesebb időt vesznek igénybe, mint bármely más módszer. A fizetés feldolgozása mindig nagyon gyors az Unibetnél, és ha a Revoluton keresztül veszel ki pénzt, akkor 24 órán belül – néha órákon belül – a pénzed birtokába juthatsz!

22BET
Megbízható kifizetések, mindig

Üdvözlő bónusz 100% akár 20.000Ft

Amit mindig is nagyra értékeltem a 22Bet-ben, az az, hogy mindig következetesek a kínálatukban, és amikor a kifizetésekről van szó, ez az egyik legfontosabb tulajdonságuk. A kifizetéseket a 22bet legfeljebb 24 órán belül jóváhagyja, és a pénz a banktól függően további 1-2 napon belül (tehát összesen 2-3 napon belül) ténylegesen megérkezik a számládra. A banki átutalás kicsit változó lehet, vannak kollégáink, akik 3-4 nap alatt kapták meg a pénzt, de akár 10 munkanapra is számíthatsz. A 22bet különösen a befizetési és kifizetési lehetőségek számában jeleskedik, valószínűleg a legtöbb lehetőséggel a magyar szolgáltatók között.

HOGYAN LEHET PÉNZT KIVENNI A FOGADÁSOKBÓL
A fogadások kifizetési folyamata majdnem olyan egyszerű, mint a befizetési folyamat. Az alábbiakban néhány egyszerű lépésben végigvezetünk a folyamaton, amelyet a legtöbb fogadóirodához igazíthatsz:
Lépjél be a fogadási weboldalra, és lépjél a Befizetés/pénztár részbe vagy a felhasználói fiókodba.
Kattints a pénzfelvétellehetőségre.
Válaszd ki a kívánt fizetési módot.
Add meg a felvenni kívánt összeget és a számla adatait.
Az összeget jóváírják a számládon. A tranzakció időtartama a választott módszertől függ.

Fizetési módok a fogadásokból történő gyors kifizetésekhez

1. Bankkártya: Kifizetési idő: 1-5 nap. A bankkártya, amely minden fogadóirodánál megtalálható, mind a befizetések, mind a kifizetések esetében, valószínűleg a leginkább ajánlott fizetési mód, különösen a kezdők számára. Szinte minden fogadóiroda elfogadja a Visa, Mastercard és Visa Electron kártyákat. A folyamat egyszerű mind a befizetések, mind a kifizetések esetében. A pénzfelvétel néhány órától akár 5 napig is eltarthat, de átlagosan 2-3 napra számíthatsz.

2. E-pénztárcák és előre fizetett kártyák: Kifizetési idő: kevesebb mint 24 óra. Az e-pénztárcák átlagosan a leggyorsabb kifizetési módszer. Ebben a szakaszban több lehetőséget is csoportosítunk, mivel az időtartam nagyjából azonos lesz mindegyiknél: Skrill, Neteller, és bizonyos esetekben Paysafecardon keresztül is lehet kifizetni. A legtöbb esetben ez a kifizetési módszer gyorsabb, mivel az e-pénztárca és a fogadóiroda között már kialakult munkakapcsolat van. Hátránya, hogy a pénz az e-pénztárca számládon lesz, így át kell utalnod, ha más fizetési/készpénzfizetési módot szeretnél használni, vagy ha nem rendelkezel az e-pénztárca által kibocsátott kártyával. Bár a díjak összességében magasabbak, sok fogadó az e-pénztárcákat vagy az előre fizetett kártyákat részesíti előnyben a tranzakciók gyorsasága, a folyamat egyszerűsége és az egész folyamat biztonsága miatt – a te banki adataid bizalmasak maradnak.

3. Banki átutalás: Kifizetési idő: 1-10(+) nap. Annak ellenére, hogy ez egy nagyon biztonságos befizetési és kifizetési módszer, a fogadóiroda és a közted zajló nagyon közvetlen tranzakció miatt a banki átutalás átlagosan a leghosszabb ideig tartó kifizetési módszer. A pénzfelvételhez szükséges idő nagyon változó, és 1-től 10 napig, néha 10 napnál is tovább tarthat. Sok eltérő esettel találkoztunk már, még ugyanannál a fogadóirodánál és ugyanannál a banknál is, de a banki átutalással történő kifizetések esetében a pontosabb átlag 4-7 munkanap. Van azonban jó néhány olyan fogadóiroda, amelyik nagyon gyorsan teljesíti a banki átutalással történő fizetéseket is. A fenti ajánlások közül különösen az Unibet, a 18bet, a Dachbet és a Bet365 ajánlásait említjük.

GYORS KIFIZETÉSEKET SZERETNÉL? IDŐBEN ELLENŐRIZD A FOGADÁSI SZÁMLA AZONOSSÁGÁT
A hatályos törvények értelmében nem vehetsz ki pénzt egyetlen engedélyezett fogadóirodától sem anélkül, hogy a számládat ellenőrizték volna. Sok játékos elköveti azt a hibát, hogy az első kifizetésig vár az ellenőrzési folyamatra. Miért hiba ez? Mert először is várnia kell néhány napot, amíg a benyújtott papírokat ellenőrzik. Ha pedig a fényképek nem megfelelően készültek, vagy a fogadóiroda szükségesnek tartja, hogy további dokumentumokat kérjen, akkor a várakozási idő még tovább nő. A várakozási idő csökkentéséhez te is hozzájárulhatsz, ha már a regisztráció napján elküldöd a szükséges dokumentumokat. Vagy az első befizetés napján, ha kártyával fizetsz be, hogy a kártya másolatát mellékelhesd a standard ellenőrzéshez (így nem szükséges a kártya másolata a kifizetéskor).

Most, hogy mindent tudsz a fogadóirodák kifizetéséről, már csak annyit kell tenned, hogy nyitsz egy számlát az egyik ajánlott fogadóirodánál. Íme 5 fogadóiroda gyors kifizetésekkel és exkluzív bónuszokkal, amelyeket csak akkor kaphatsz meg, ha a weboldalunkon található linkek bármelyikére kattintva nyitsz számlát!

1. Unibet: 100% akár 20.000Ft + 3500Ft Freebet

A futballfogadás terén az Unibet jobb oddsokat kínál, mint a hazánkban a játékosok számára elérhető több mint 20 sportfogadó iroda 85%-a. A Tippmixpro-hoz képest az Unibet legalább 20-30%-kal magasabb oddsokat kínál, így sokkal jobb választás!

2.Bet365: 100% akár 15.000Ft

A Bet365 az egyik legversenyképesebb árakat kínálja minden téren – jellemzően 93,5% és 98% között mozog a futball kereskedési árrésük. A Bet365 több mint 20 másik sportágban is nagyszerű oddsokat kínál, és minden lóversenyen a legjobb garantált nyereményajánlatokat kínálja.

3.18bet: 100% akár 40.000Ft 

A 18bet profitja nagyjából 4%, ami azt jelenti, hogy megéri itt fogadni és a Magyarországon elérhető 25 online fogadóiroda közül a legjobb háromba rangsorolható!

4.Rabona; 120%  akár 35.000Ft + 3500Ft Freebet

A fogadási limitek elég magasak és nem valószínű, hogy a felhasználó a szorzókra panaszkodnának, amelyek az iparág legjobbjaival egyenlőek. Az egyszerű fogadásokon kívül a hozam maximalizálása érdekében lehetőség van akkumulátor túltöltésre és egyéb komplex rendszerekre is.

A szerzőről
A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

MEGOSZTOM

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kapcsolódó Bejegyzések

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!