Fogadási tippek / tippmix: GENOA – AS ROMÁ, vasárnap 2019.05.05 , 18 óra

Image result for GENOA - AS ROMÁ,

💥 Mielőtt belevágunk elemzésünkben, picit szeretnénk beszélni nektek a profi sportogadásról. Sokan több évi sportfogadó karrier után sem tanulnak, egy éjszaka utáni meggazdagodásra vágynak, sajnos ezek a sportfogadók semmi mást nem érnek el, csak nap, mint nap vesztenek kisebb nagyobb összegeket, ha nyernek is nagyon ritkán, és ha összeszámitják a befektetett, valamint a nyert összeget bőven minuszon vannak.
Ezekre a gondokra, kérdésekre természetesen van megoldás, két dologra van szükség fegyelemre, valamint jó tippekre, ezért is inditottuk el ingyenes  ➡️ VIP KLUB–unkat, ahol extra tippeket, exkluziv stratégiákat, tőke kezelést tanituk sportfogadóinkak, pár hét után már remek eredményeink vannak,több száz elégedett sportfogadó.
Ha te is szeretnél egy sikeresebb sportfogadó lenni, irj nekünk 📧 emailt az TIPPEK@ingyentippek.com email cimre és csatlakozz ingyenes ➡️ VIP KLUB–unkban.

Vasárnap a Luigi Ferraris stadionon a Genoa az AS Romát fogadja, amely nagyon érdekesnek tünik.

A szezont a házigazdák Davide Ballardini vezetőedzővel kezdték, akit egy hónap után kirugtak, utánna Ivan Juric volt az edző két hónapig, és utánna érkezett Olaszország volt vezetőedzője Cesare Prandelli, 2O1O és 2O14 között. Prandelli érkezése után a csapat játéka jó irányban változott, és természetesen az eredmények is kezdtek jönni, pontokat gyüjteni és eltávolodni egy kieső helytől. Jelenleg a bajnokság 16ik helyén vannak 35 ponttal, 6 pont előnnyel az utolsó kieső helytől. Az elmúlt fordulóban sikerült pontot hozni a Spaltól. Ami a hazai pályán zajló mérkőzéseket elég jól teljesitettek idén, azonban az utolsó két mérkőzést elvesztették.
A csapat gól királya a 21 éves Cristian Kouame, 4 góllal.

Valószinü felállás (3-5-2): Radu – Criscito, Romero, Biraschi – Lazovic, Lerager, Radovanovic, Rolon, Pereira – Pandev, Kouame;

A mai vendégek most két hónapja cseréltek vezetőedzőt, Eusebio Di Francesco helyett Claudio Ranieri érkezett, aki most három éve a Leicesterrel nyerte meg az angol bajnokságot. A Roma idén a Bajnokok Ligájában a nyolcaddöntőig jutott, ahol a Porto ütte ki őket. Ranieri csapata jelenleg a tabella 5ik helyén vannak 58 ponttal, 4 fordulóval a bajnokság vége előtt, a cél a 4ik hely, amely a BL be vezet.Utolsó mérkőzésen hazai pályán izgalom nélkül a Cagliarit győzte le.
A csapat legeredményesebb játékosa Stephan El Shaarawy 1O góllal, 24 mérkőzésen.

Valószinü felállás: Mirante – Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov – Cristante, Pellegrini – Zaniolo, Pastore, Shaarawy – Dzeko;

Tippünk: erre a mérkőzésre, hogy az AS Róma győz, amelyre a CampoBet 2,00 ös szorzót ad.

Regisztrálj a CampoBet irodához és kapd meg az ötvenezer forintos bónuszt.

Regisztrálj az alábbi banneről a CampoBet (50.000 forint) fogadó irodához, ahol magyar felület és ügyfélszolgálat vár titeket, távolról leggazdagabb bónusz ajánlattal.