Fogadási tippek / tippmix: ARSENAL – BRIGHTON, vasárnap 2019 május 5, 17 óra 3O perc

Image result for ARSENAL - BRIGHTON

💥 Mielőtt belevágunk elemzésünkben, picit szeretnénk beszélni nektek a profi sportogadásról. Sokan több évi sportfogadó karrier után sem tanulnak, egy éjszaka utáni meggazdagodásra vágynak, sajnos ezek a sportfogadók semmi mást nem érnek el, csak nap, mint nap vesztenek kisebb nagyobb összegeket, ha nyernek is nagyon ritkán, és ha összeszámitják a befektetett, valamint a nyert összeget bőven minuszon vannak.
Ezekre a gondokra, kérdésekre természetesen van megoldás, két dologra van szükség fegyelemre, valamint jó tippekre, ezért is inditottuk el ingyenes  ➡️ VIP KLUB–unkat, ahol extra tippeket, exkluziv stratégiákat, tőke kezelést tanituk sportfogadóinkak, pár hét után már remek eredményeink vannak,több száz elégedett sportfogadó.
Ha te is szeretnél egy sikeresebb sportfogadó lenni, irj nekünk 📧 emailt az [email protected] email cimre és csatlakozz ingyenes ➡️ VIP KLUB–unkban.

Vasárnap az Emirates Stadiumon az Arsenal a Brightont fogadja a Premier Liga utolsó előtti fordulójában.
Az Arsenal már el is felejtette, hog milyen pontot szerezni a bajnokságban, hiszen majdnem három hete nem szereztek pontot a Premier Ligában. Mindezeken a mérkőzéseken egy szekér gólt kaptak, három gólt mérkőzésenként, sokkal gyengébb csapatoktól. Unai Emery erre a gondra próbál megoldást találni. A házigazdák az 5ik helyen vannak 66 ponttal a Chelsea mögött.
Egy másik gond erre a mérkőzésre, hogy csütörtökön Európa Liga negyedöntőt játszodtak a Valenciával, igy a játékosok is fáradtabbak.

Valószinü felállás Leno, Mustafi, Sokratis, Monreal – Jenkinson, Torreira, Xhaka, Kolasinac – Ozil – Aubameyang, Lacazette

A Brightonnak nagyon kevés esélye van, hogy bent maradjon az első ligában, a Cardiffal van nagy harcban az utolsó helyért, melyik biztositja a jövő szezonra is a Premier Ligában való szereplést. Nagyon nehéz programjuk van az utolsó két mérkőzésen, hiszen az Arsenalon kivül, a Manchester Cityvel találkozik, aki harcban van a Liverpoolal a bajnoki cimért.
A vendégek a tabella 17ik helyén vannak, 4 pont előnnyel a Cardiffal szemben akinek azonban sokkal könnyebb a programja. Az utolsó 8 mérkőzésből mindössze két pontot gyüjtöttek össze, ebből egyiket az utolsó mérkőzésen a Newcastle ellen.

Valószinü felállás
Ryan – Bruno, Duffy, Dunk, Bernardo – Gross, Bissouma, Stephens, March – Murray, And one

Tipp, erre a mérkőzésre a mi tippünk, hogy mindkét félidőben lessz gól, amelyre a CampoBet 1,57 es szorzót ad.

 

Regisztrálj a CampoBet irodához és kapd meg az ötvenezer forintos bónuszt.

Regisztrálj az alábbi banneről a CampoBet (50.000 forint) fogadó irodához, ahol magyar felület és ügyfélszolgálat vár titeket, távolról leggazdagabb bónusz ajánlattal.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.