Fogadási tippek MANCHESTER United vs ASTON Villa – Anglia Premier Liga – 2019-12-01

Kérd naponta a tippeket itt

Fogadási tippek Manchester United vs Aston Villa - Anglia Premier Liga - 2019-12-01

Manchester United

Aston Villa

Manchester United Aston Villa élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 1.12.2019. -án/-én 16:30 -kor a Old Trafford stadionban, Manchester, England Premier League – England -ban/-ben  

Esemény leírása:
Név: Manchester United – Aston Villa

Dátum: December 1, 2019
Időpont: 16:30 (UTC)
Helyszín: Old Trafford, Manchester , England

Több információ:
Manchester United élő eredmények, sorsolása és eredményei

Aston Villa élő eredmények, sorsolása és eredményei

Manchester United

Utolsó eredmény: : 1-2 vs Astana

Forma: L W W D L

  • Ha a szorzó értéke 1.45 az esély a győzelemre 69%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 69%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
  • Az elmúlt fél évben a Manchester United négyszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Aston Villa kétszer nyert idegenben és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Manchester United sikeresebb volt a közelmúltban.
  • Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester United 3 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Aston Villa pedig idegenben egyszer nyert és ötször kapott ki. Tehát a Manchester United jobban szerepelt.

Aston Villa 

Utolsó eredmény: 2-0 vs Newcastle United

Forma: L W L L W

  • Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Chelsea, a Partizan vagy az Inter. Az Aston Villa pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Norwich, a Brighton & Hove Albion vagy a Charlton Athletic.
     
  • Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Crystal Palace. Az Aston Villa gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Crystal Palace. Ez alapján a két csapat körülbelül egyenlő erősnek tűnik.
  • Manchester United 8., Aston Villa 167. a Focikatalógus All-Time toplistáján. Ez alapján a Manchester United jobb csapatnak tűnik.

Hogyan fogadd az 15.000 FORINTOS szelvényt?

1. Hogyan fogadd az 15.000 FORINTOS szelvényt?

2. Fizess be előre

3. Használd ki a 1OO% os első befizetési 15.OOO Forintos Bónuszt.

Nyits ma számlát a BET365 az oldalunkon levő bannerekről. Hagyd itt az elérhetőséged és egy 6O napos ingyenes Szuper Tipp bérletet kapsz, a legjobb csoport Magyarországon. Csak az ingyentippek weboldalon érvényes!
 

Tuddj meg több infót erről az ajánlatról , KATTINTS IDE.

Fogadási tippek Manchester United vs Aston Villa - Anglia Premier Liga - 2019-12-01

Gól mindkét félidőben - Igyen

@ Szorzó 1.50

AKÁR 15.000 FT BÓNUSZ ÚJ ÜGYFELEKNEK