Fogadási Stratégiák: 10 tanács, hogy nyerj 2021-ben a sportfogadásokon

Fogadási Stratégiák 2021. Ebben a cikkben 10 tanáccsal látlak el benneteket, annak érdekében, hogy nyerni tudjatok idén a sportfogadásokon. Meggyőződésem, hogy hasznosak lesznek és segítenek jelentősen megnövelni a nyerési esélyeiteket.

Tippmixtippek, megbízható tippek tőlünk neked!

Mindenkinek, aki nekifog az online fogadásoknak, ismernie kell néhány szabályt és tanácsot. Ezek nélkül soha nem sikerül legyőznie a fogadóirodákat és hosszú távon nyereségesnek maradnia. Ezek alapján térjünk is a lényegre, éspedig a beígért tanácsokra:

1. Válaszd a megfelelő fogadóirodát. Annak ellenére, hogy első ránézésre nem tűnik fontosnak, hogy melyik irodánál fogadsz, nagyon figyelmesnek kell lenned mikor ezt kiválasztod. Például vannak olyan fogadási lehetőségek, amelyek nem tartoznak bele az összes iroda kínálatába (ázsiai hendikep, végeredmény & gólok száma, fogadás szögletekre stb.). ugyanakkor az élő fogadások kínálata is irodánkként változik. Mielőtt elkezdenél fogadni, tanulmányozd az ajánlott irodák listáját és azt válaszd, amelyik legjobban megfelel az igényeidnek. ITT megtalálod Magyarország legjobb fogadóirodáit és exkluzív bónuszokat is kínálnak olvasóinknak!

2. Határozz meg egy havi keretet a fogadásokra. Egy általános hiba, amit nagyon sokan elkövetnek, hogy túl nagy összegekkel fogadnak, amekkorát nem engedhetnek meg maguknak, hogy elveszítsenek. Én azt tanácsolom, hogy legyen egy havi kereted, amely nem haladja meg bevételeidnek 10%-t és ezt semmilyen körülmények között ne haladd meg. Soha ne játssz a lakbéreddel, az ételre vagy egyéb alapszükségletekre szánt pénzekkel.

3. Legyen egy elérhető célod. Minden cselekvésnek vége, célja kell legyen. Így van ez a fogadásoknál is. Egy megvalósítható célt kell kitűznöd, amely összhangban van az erre szánt pénzösszeggel. Másként folyamatosan játszani fogsz, míg el nem fogy a pénzed. Soha nem leszel elégedett a nyereményeddel és addig folytatod a fogadásokat, míg minden pénzed elveszíted. Én azt tanácsolom, hogy gondold ki, mi az a havi nyereség, amellyel elégedett lennél, ugyanakkor ne tűzz ki nagyobb célt, mint a pénzed megduplázását egy hónapban.

4. Legyen játékstratégiád! A legtöbben kaotikusan fogadnak, anélkül, hogy lenne egy játéktervük, egy alkalmazott stratégiájuk. Ez elkerülhetetlenül veszteségekhez vezet. Ahhoz, hogy sikeres legyél és profitot termelj a fogadásokkal, szükség van egy stratégiára. Oldalunkon sok stratégiáról találhatsz leírást: Easy Money, Martingale és mások. Tanulmányozd ezeket, esetleg javíts rajtuk és kezd el alkalmazni azt, amelyik a legsikeresebbnek tűnik.

5. Informálódj! Attól, hogy néhány percig statisztikákat és 2 együttes direkt eredményeit böngészted, nem jelenti azt, hogy tájékozódtál. Ahhoz, hogy nyerni tudj a sportfogadásokkal, bele kell ásd magad minden esemény elemzésébe. Vedd figyelembe a játékosok/csapatok jelenlegi formáját, a hiányzó játékosokat, anyagi helyzetet, időjárást stb. Rengeteg fontos tényező van, amelyet figyelembe kell venni, amikor egy mérkőzést elemzel. Oldalunkon találsz cikkeket arról, hogy miként kell kielemezni egy futball, tenisz, kosárlabda és egyéb sporteseményt.

6. Kövesd élőben az eseményeket! Az online fogadóirodák élő közvetítésekkel is szolgálnak, amelyek segítségével élőben követheted a legtöbb sporteseményt. Én azt javaslom, hogy ezt használd ki és kövesd figyelmesen az események alakulását. Csak ezután köss fogadásokat. Így lesz elképzelésed a játék alakulásáról és a mérkőzés előtti elemzéseddel együtt levonhatod a megfelelő következtetéseket, így nyertes fogadásokat választva. Ajánljuk, hogy legyen fiókod az Unibet-nél vagy a Bet365-nél, mert ezek a legjobb irodák, amelyek ingyenes élő közvetítésekkel szolgálnak több ezer sporteseményre.

7. Használd ki az online fogadóirodák promócióit! Még mindig sokan tartózkodnak a fogadóirodák akciós kínálataitól. Nem értem, hogy miért, hiszen ezek segítenek nekünk és ha felelősségteljesen és informáltan játszunk, akkor minden esély meg van arra, hogy előnyben részesülj ezek által. Az első befizetés utáni bónuszok, ingyenes vagy kockázat nélküli fogadások mindig jól jönnek és ki kell ezeket használni! Például, ha kisebb pénzösszeggel rendelkezel a fogadásokra, kihasználhatod az első befizetés után járó 120%-os bónuszt, amelyet a Campobet kínál kizárólag oldalunk olvasóinak (katt ide)! Így létszer annyi pénzzel kezdhetsz el játszani. ITT találhatsz egyéb kizárólagos bónuszokat is!

8. Kevés tippel játssz egy szelvényen! A leggyakoribb játékstílus a fogadók között, hogy egy szelvényen nagyon sok eseményt megjátszanak. Tudnod kell, hogy a szelvényed nyerési esélyei minden egyes plusz tippel csökkennek! Tudom, hogy a nagy nyeremény varázsa minden lépésnél előttünk lebeg, de két lábbal a földön kell járni és kevesebb mérkőzést választani. Látni fogod, hogy végül így nyertes leszel!

9. Használd a Cashout lehetőséget! Mindig válaszd inkább a kisebb, de biztos nyereményt, az esetleges magasabb nyereménnyel szemben. Ezt a Cashout segítségével teheted meg, amely megengedi, hogy lezárd fogadásaidat az események vége előtt. Például, ha egy szelvényen több mérkőzésre fogadtál és már csak egy van hátra én azt javaslom, hogy zárd le a fogadásod és elégedj meg a kisebb nyereménnyel. Bármi megtörténhet azon a mérkőzésen és így elveszítheted a teljes szelvényt. Nyiss fiókot ITT a Bet365 oldalán, amely a legjobb Cashout funkcióval rendelkező fogadóiroda!

10. Légy türelmes és állhatatos! Minden jó dologhoz idő kell, így a fogadások esetében is türelmesnek és állhatatosnak kell maradni, ha sikeresek szeretnénk lenni. Például, ha elkezdesz egy új stratégiát, ne mondj le róla 2-3 gyengébb nap után, hiszen egy ilyen rövid periódus semmit sem jelent a sportfogadásoknál. Hosszú távú befektetésként tekints a fogadásokra, légy türelmes, tanulj a hibáidból és tökéletesítsd magad nap mint nap!

Tippmixtippek, ingyenes sportfogadás tippek!