Fogadás Tippek: VILLARREAL – GIRONA, Spanyolország La Liga. Péntek este 22:00 órától kezdődik a Villarreal-Girona mérkőzés a La Liga 3

Fogadás tippek – Villarreal – Girona – Spanyolország La Liga

Péntek este 22:00 órától kezdődik a Villarreal-Girona mérkőzés a La Liga 3. fordulójának keretén belül. Mindkét csapat gyengén indította az idényt, de Villarreal többet kell letegyen az asztalra, mivel hazai pályán játszik. Olvasd el a teljes cikket, hogy megtudd, mi a tippem.

      
 Villarreal
A csapat gyengén kezdte a szezont, az első két forduló után csak egy pontja van, a Sevilla elleni döntetlennek köszönhetően, a másik meccsen saját pályán kikapott a Real Sociedad-tól.
Annak ellenére, hogy nem tudott gólt rúgni a Sevilla-nak, nem hinném, hogy Javi Calleja nagyot változtatna a kereten.
Victor Ruiz újból Ramiro Funes Mori helyén fog játszani a védekezés központjában, Alfonso Pedraza pedig egy újabb esélyt kap mint bal hátvéd.
Lehetséges keret (4-3-1-2): Asenjo – Gaspar, Gonzalez, Ruiz, Pedraza – Trigueros, Caseres, Fornals – Cazorla – Moreno, Ekambi

 Girona
A csapat szerényen indította az idényt, az első két forduló után szintén egy pontjuk van, a Valladolid elleni döntetlen után, a mésik meccsen csúnyán kikaptak a Real Madrid-tól (4-1).
Christian Stuani teljesen felépült, ez alkalommal a pályán kezdi a meccset, a Real ellenni találkozón csak csere volt.
Lehetséges keret (4-3-3): Bono – Porro, Espinosa, Juanpe, Muensia – Granell, Timor, Pons – Portu, Stuani, Garcia

Szorzók Villarreal – Girona

Tippek Villarreal – Girona
Egy olyan meccsre számítok, amit kissé a házigazdák fognak uralni, annak ellenére, hogy mindkét csapat szerényen indította az idényt.
Girona eddig 2 meccset játszott hazai pályán, melyek során egyetlen pontot szerzett, idegenben pedig jóval nehezebb lesz.
Villareal jól játszott a Sevilla elleni kiszálláson, sikerült egy 0-0-t jegyeznie, most pedig saját pályán, egy gyengébb csapattal lesz dolga, így nyernie kellene.
A hazai pálya előnye, illetve a játékosok értéke sokat kellene nyomjon a latban.
Tipp Villarreal – Girona
  Tipp: Villarreal győz , szorzó 1.60 a CampoBet -en