Fogadás tippek SZLOVÁKIA – WALES 2019.10.10.

Kérd naponta a tippeket itt

SZLOVÁKIA – WALES 2019.10.10.

SZLOVÁKIA

WALES

Szlovákia

A Trnava-i stadionban nagy derbit láthatunk, ahol Szlovákia Wales látogatását fogadja. Van favoritod? Én nagyon kiegyensúlyozott meccset jósolok, a fogadóirodák szorzói is ezt mutatják.A találkozóra csütörtökön 20:45 órakor kerül sor. Olvasd el az elemzésemet és lásd a legjobb tippeket.

 

Nagyon jól mutat eddig az E csoportban, jelenleg a 2. helyen áll, egyetlen pont válassza el az éllovastól. Legutóbb fontos győzelmet jegyzett, idegenben legyőzte Magyarországot 2-1-re. A Welsz elleni odavágót elveszítette (0-1). Támadásban nagyon jól mutat, de könnyen kap gólokat.

Wales

A csoportban négy meccs után csak hat pontja van, de egy meccsel kevesebbet is játszott mint a többiek. Egy győzelem esetén pontegyenlőségbe kerülne a szlovákokkal, egy vereség viszont a továbbjutás végét jelentené. 6 pontot érő meccs ez a welszieknek, legutóbbi meccsükön is fontos 3 pontra tettek szert, mikor legyőzték Azerbajdzsánt 2-1-re.

Welsz válogatottjának számára fontos visszatérő Aaron Ramsey, aki szeptemberben nem játszott. A veterán Ashley Williams szintén visszatért. Rabbi Matondo és Tyler Roberts felépültek sérüléseikből.

Hogyan fogadd az 50.000 FORINTOS szelvényt?

1. Hogyan fogadd az 50.000 FORINTOS szelvényt?

2. Fizess be előre

3. Használd ki a 1OO% os első befizetési 50.OOO Forintos Bónuszt.

Nyits ma számlát a LIBRABET az oldalunkon levő bannerekről. Hagyd itt az elérhetőséged és egy 6O napos ingyenes Szuper Tipp bérletet kapsz, a legjobb csoport Magyarországon. Csak az ingyentippek weboldalon érvényes!
 

Tuddj meg több infót erről az ajánlatról , KATTINTS IDE.

SZLOVÁKIA – WALES 2019.10.10.

mindkét csapat rúg gólt

@ Szorzó 2.02

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ AKÁR 50000 HUF

Powered by Live Score & Live Score App