Fogadás Tippek: FC. KOPPENHÁGA – ATALANTA Bergamo, Európa Liga – 2018.08.30

Fogadás tippek – Koppenhága – Atalanta – Európa Liga– 2018.08.30

Az odavágón jegyzett 0-0 után az Atalanta Kopenhágába száll ki, azzal a gondolattal, hogy gólt szerezzen az első 90 percben, és ezáltal bejusson az Európa Liga csoportjaiba. A találkozónak a”Telia Parken” stadion ad otthont, a meccs 16:30 órakor kezdődik, a vendégek favoritok a győzelemre.

   

 Koppenhága

A dán bajnokság éllovasa, 16 pontja van az első 7 forduló után, 5 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget jegyzett.
Övé a legjobb támadás a bajnokságban, 16 gólt rúgott, és csak 6-ot kapott.
Utolsó mérkőzésén sajét pályán legyőzte a Sonderjyske csapatát (3:2), Gregus, Holse és N’Doye góljainak köszönhetően.
Az Európa Liga selejtezőiben sorra ejtette ki a Kuppio, Stjarnan, és CSKA Sofia csapatait.
Rasmus Falk Jensen és Jonas Older Wind lesérültek, és nem fognak játszani.
Lehetséges keret, (4-4-2): Joronen, Ankersen, Vavro, Bjelland; Boilesen, Skov, Zeca, Thomsen; Fischer, Sotiriou, N’Doye.

    

 Atalanta

A Serie A első két fordulójában egy győzelmet és egy döntetlent jegyzett, saját pályán legyőzte a Frosinone csapatát (4:0) és idegenben leikszelt az AS Roma-val (3:3), jelenleg a 4. helyen áll.
Utolsó meccsén tehát leikszelt az As Roma-val, a meccsen pedig egy tökéletes első félidőt produkált, 9 kapurarúgása és 9 szöglete volt, 3 gólt rúgott és csak 1-et kapott, Castagne és Rigoni duplázva szerezték a gólokat, de végül nem birták ki a végéig, és a második félidőben kiegyenlített az ellenfél.
A selejtezők 2. körében az FK Sarajevo-t ejtették ki, egy saját pályán jegyzett 2:2 után, Boszniában 8:0-ra nyertek, majd a 3. körben a Hapoel Haifa-t győzték le, 3:1-re idegenben és 2:0-re hazai pályán.
Ilicic, Tumminello, Varnier és Palomino lesérültek és nem fognak játszani.
Lehetséges keret (3-4-2-1): Gollini; Toloi, Mancini, Masiello; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Pasalic; Gomez, Zapata.

Egymás elleni találkozók

Az odavágón a két csapat 0-0-ra leikszelt, a házigazdák jó játékot produkáltak, de mégsem tudtak kapuba találni.

Copenhaga – Atalata szorzók

Tippek Copenhaga – Atalanta

Egy gólokkal teli meccsre tippelek, számszerint legalább kettőre, mely végén az olasz gárda megszerzi a továbbjutást és zsinórban másodjára részt vehet az Európa Liga csoportjaiban.
Atalanta egy nagyon szilárd csapattá vált, a kispadon is rendelkezik pár értékes játékossal, és egész jól ellenállt a Roma-nak az Olimpico-n, félidőben 3-1-re vezetett.
Atalanta nem igazán érezte jól magát a Reggio Emilia, ahol a saját pályás meccseit kell lejátszania, viszont egész jól szerepelt a kiszállásokon, ahol 8:0-ra győzte le a Sarajevo-t és 4:1-re a Haifa-t.

  Tipp: 2X és több mint 1.5 gól Szorzó 1.53  a CasiniaBet  -en