Fogadás Tippek: FC. SEVILLA – SIGMA OLOMOUC, Európa Liga. A találkozónak a “Ramón Sánchez Pizjuán” ad otthont 21:45 órától

Fogadás tippek – Sevilla – Sigma Olomouc – Európa Liga– 2018.08.30

Az Európa Liga selejtezőinek play-off visszavágóján a Sevilla a cseh Sigma Olomouc látogatását fogadja. A találkozónak a “Ramón Sánchez Pizjuán” ad otthont 21:45 órától, a fogadóirodák szerint a házigazdák nagy favoritok a győzelemre.

   

  Sevilla

A La Liga előző idényében csak a 7ik helyen végzett, a riválisa, Betis mögött.
A spanyol bajnokság első két fordulója után 4 pontot szerzett, győzőtt idegenben a Rayo Vallecano ellen (4-1) és leikszelt a Villarreal-al (0-0).
Pablo Machin a csapat jelenlegi edzője, aki a Girona-tól érkezett, ahol több mint 4 évig volt a csapat edzője.
A saját pályán, a Villareal-al jegyzett döntetlen során csak 2 kapura lövése volt.
Az Európa Liga előző két fordulójában lazán nyert az Ujpest és a Zalgiri csapatok ellen, akiket az oda-visszavágón legyőzőtt.
Lehetséges keret (3-4-2-1): Vaclík – Carrico, Gnagnon, Gómez – Navas, Banega, Mesa, Escudero – Sarabia, Silva, Ben Yedder.

    

 Sigma Olomouc

Nagyon gyengén indította a szezont, a cseh bajnokságban hátúlról a 3.ik helyen áll, 6 forduló után csak 3 pontja van, csak a Dukla Praga és az Opava állnak rosszabbul mint ő.
A 6 forduló során 5 vereséget és egy győzelmet jegyzett, a Mlada Boleslav ellen,( 4:0), az 5 vereség során csak 2 gólt szerzett, 14-et kapott.
A bajnokságban zsinórban a 4.ik vereséget tudhatja maga mögött, (3:0), melyet a Jablonec otthonában jegyzett, mind a 3 gólt a második félidőben kapta.
Az Európa Liga előző fordulójában a Kairat Alamti-t ejtette ki, miután saját pályán 2:0-ra, majd idegenben 2:1-re győzőtt.
Lehetséges keret (4-5-1): Buchta – Sladký, Šterba, Jemelka, Veprek – Zahradnícek, Plšek, Kalvach, Houska, Falta – Nešpor.

Egymás elleni találkozók

Az odavágón a Sevilla 1-0-ra nyert, Sarabia szerezte a gólt a 84. percben, Andre Silva passzjából.

Sevilla – Sigma Olomouc Szorzók

Tippek Sevilla – Sigma Olomouc

Arra tippelek, hogy a házigazdák vezetni fognak a félidőben, és nyerni a végén, az új edző sokat kell dolgozzon, hogy csapata a lehető legjobb focit nyújtsa.
Sevilla a selejtezők mind az 5 meccsét megnyerte, csak az Újpest-től kapott gól Magyarországon, a másik 4 mérkőzést 0-ra nyerte.
A két hazai pályán játszott meccsén az Európa Liga selejtezőkből a Sevilla mindkét alkalommal győzőtt, miután már az első félidőben vezett, 3-0-ra az Újpest ellen, illetve 1-0-ra a Zalgiris ellen.
  Tipp: Félidő/Végeredmény 1/1Szorzó 1.45  a CasiniaBet  -en