Fogadás szögletekre – 2021 legjobb fogadóirodái és játékstratégiái

Az alábbiakban a szögletekre való fogadásokról nyújtok információkat, kezdve az elérhető fogadástípusokkal egészen a játékstratégiákig és tanácsokig, amelyek segíthetnek a profitszerzésben. Miért fogadjunk szögletekre? Ahogy a futball a legnépszerűbb sport a magyar fogadók körében, úgy próbál mindenki nyertes játékstratégiákat kitalálni. Figyelembe véve, hogy a futballban sorozatosak a meglepetések és a mérkőzéseket egyre nehezebb megtippelni, sok játékos más fajta fogadásokra irányította figyelmét.

Az alábbi táblázatban Magyarország legjobb fogadóirodáit találod, ahol szögletekre fogadhatsz!

100% akár 20.000ft

5.0
5/5

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

100% akár 15.000ft

5.0
5/5

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

Sportfogadó oldalak

120% akár 50.000ft

4.9
4.9/5

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

100% akár 35.000ft

4.8
4.8/5

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

Fogadástípusok szögletekre

Az online fogadóirodák kínálatától függően, a lehetőségek nagyban változnak a szögletekre. Az alábbiakban bemutatom az összes elérhető fogadást a sarokrúgásokra, úgy mérkőzés előtt, mint élő fogadások esetében.

1. szögletek száma alatt/felett: ez a legnépszerűbb fogadás szögletekre. A legtöbb fogadóirodánál megtalálni úgy mérkőzés előtt, mint élőben is. A lehetőségek hasonlóak a gólok számához, a legnépszerűbb mérkőzés előtti lehetőségek (mérkőzésenként és bajnokságonként változik) 8.5 és 12.5 közöttiek.

2. hazai-/vendégcsapat szögleteinek száma: a hagyományos alatt/felett fogadáson alapszik, ebben az esetben csak az egyik csapat által elvégzett szögletek számára fogadunk.

3. a legtöbb szöglettel rendelkező együttes: nagyon intuitív fogadás, amely esetében azt kell kitalálnunk, hogy melyik csapat fog több szögletet elvégezni a rendes játékidő folyamán. Itt lehetőség van X-re is fogadni, tehát, hogy egyforma számú szögletet rúg mindkét együttes. Ez elég kockázatos fogadás, de ennek megfelelően a szorzója is magas. Ugyanakkor ennek a fogadástípusnak megeshet, hogy csak 2 eredménye lehetséges (1 vagy 2), míg, ha a szögletek száma egyenlő lesz, akkor visszakapjuk a pénzünket (1-es szorzó).

4. hendikep a szögletekre: hasonló a klasszikus hendikep fogadásokhoz. A hendikep értéke lehet pozitív és negatív, így előnyben vagy hátrányban részesítjük valamelyik csapatot.

5. szögletek száma páros/páratlan: ez inkább a szerencsén alapszik, ahol azt kell eltalálnunk, hogy páros vagy páratlan számú szögletet végeznek el a mérkőzésen.

6. első/utolsó szöglet: ennél a fogadásnál is nagy szerepe van a szerencsének. Arra az együttesre fogadunk, amelyik a találkozó első vagy utolsó szögletét fogja elvégezni. Nagy a kockázata, az utolsó szöglet esetében pedig nagyban befolyásoló tényező az eredmény.

7. az első csapat, amelyik elér X számú szögletet: népszerű fogadástípus a szögletekre, a lényege, hogy azt adjuk meg, hogy melyik csapat fog elérni hamarabb egy bizonyos számú szögletet. Ezt a fogadást inkább a kiegyensúlyozatlan mérkőzések esetében érdemes megkötni, ahol nyilvánvaló, hogy az egyik csapat többet fog támadni.

8. következő szöglet a mérkőzésen: ezt a lehetőséget az élő fogadások esetében találjuk, de én nem találom igazán nyereségesnek. Ki kell találni, hogy melyik együttes végzi el a következő sarokrúgást és itt sok minden közbejöhet, ami keresztülhúzza a fogadásunkat. Ez a fogadás ugyanakkor hasznos lehet a mérkőzések vége felé, amikor már csak az egyik csapat van elfoglalva a támadással.

Stratégiák és tanácsok a szögletekre való fogadáshoz

– Kerüld azokat a fogadásokat, amelyek kizárólag a szerencsén múlnak. Ahogy azt már fentebb bemutattam, a „szögletek száma páros/páratlan”, „első/utolsó szöglet” kizárólag a szerencsén múlnak, nem ajánlott ezekkel játszani. A hasonló tippeket nem lehet elemezni, a szerencsét pedig minden profi fogadó próbálja kiiktatni amennyire csak lehetséges.

– A mérkőzések végén sok szöglet lehetséges. Egy ötlet, amikor a futball mérkőzéseken a szögletek számára fogadunk, akkor kövessük azokat a meccseket, amelyeknek ismeretlen a végkimenetele, abban az értelemben, hogy egyik vagy akár mindkét csapat támadni próbál, mert már nincs mit veszítsenek. Az ilyen helyzetek sajátossága, hogy sok szöglet születik a mérkőzések végén.

– Vedd figyelembe a statisztikákat amikor szögletekre fogadsz! Ez a fogadástípus az egyike azon keveseknek, ahol nagyon fontos a statisztikák figyelembevétele. Vannak olyan együttesek, akik nagy hangsúlyt fektetnek a pontrúgásokra, így a szögletekre is, mert magas, erős játékosaik vannak. Ennek értelmében az ilyen csapatok mérkőzésein nagyobb a valószínűsége, hogy nagyobb számban végezzenek el szögleteket. Ugyanakkor van néhány bajnokság, amelyek esetében ajánlott szögletekre fogadni, mint például az angol Premier League.

– Ne használd az Easy Money stratégiát szögletekre! Ha ezzel a stratégiával fogadsz, azt javaslom, hogy kerüld a szögletekre való fogadást. Az Easy Money esetében olyan fogadásokat kell válassz, melyek valószínűsége a legnagyobb, ami a szögletek esetében nem lehetséges. Egyetlen szöglet is igazi probléma lehet, hiszen nem ez a játékosok végső célja.

Figyelj nagyon a megjátszott fogadástípusokra, mert nem mindenik profitábilis! Próbálj legfőképp a mérkőzés alakulására alapozni az élő fogadások esetében, hiszen ez jó módszer arra, hogy a pénzt keress a szögletekkel.

Exklúzív Bónuszok

Tippmix stratégia

Tippmixtippek, ingyenes sportfogadás tippek!