Fogadás: PSG – DIJON FCO, Francia Kupa – 2019.02.26

Fogadás: PSG – DIJON, Francia Kupa – 2019.02.26

PSG vs Dijon ponturi pariuri - Cupa Frantei - 26 februarie 2019 1

A Francia Kupa negyeddöntője keretén belül, kedden 21:10-től találkozik a két együttes a Parc du Princes-en.

1. Szorzók PSG – Dijon

A hazai csapat a határozott esélyes, győzelmének szorzója 1.09.
A döntetlennek 9.50 a szorzója, míg a vendégek sikere 20.00-el rendelkezik.
A legalább 4 gólnak 1.85as szorzója van.


2. Statisztikák, amelyeket a tippelés előtt figyelembe kell venni

2.1 PSG

Minden kétséget kizáróan Franciaország legjobb csapata, jóval a többi együttes felett áll. Vezeti a hazai bajnokságot, nagyon közel egy újabb bajnoki cím megnyeréséhez. Ugyanakkor a BL-ben is jól boldogul, közel áll a negyeddöntőhöz. A kupában eddig a Pontivy, Strasbourg és Villefranche együtteseivel játszott. Ezeken a párharcokon 9 gólt szerzett, míg egyet sem kapott. Nagyon jó formában van, 6 győzelem után érkezik.

2.2 Dijon

Kiscsapatnak számít ellenfeléhez képest, kerete jóval gyengébb mint a PSG-é. Utolsó előtti helyen áll a bajnokságban, a másodosztály felé tart. A kupában a Schiltigheim (4. divízió) ellen kezdett, akit 1-3 arányban győzött le. Ezután egy izgalmas győzelem következett a Saint-Etienne ellen idegenben, amely meccs 3-6-al ért véget. Az előző fordulóban az Iris Club de Croix ellen nyert 0-3-ra. Azóta 3 mérkőzést játszott, mindeniket elveszítette, ezeken csak egy gólt szerzett és 5-t kapott.

3. Utolsó információk a PSG – Dijon meccs előtt

3.1 PSG
Fantasztikus formában van, így a játékkedv is remek a csapatnál. Utolsó 6 hazai mérkőzését megnyerte, 24 gólt lőtt ezeken. Mbappe a leggólerősebb játékosa, 5 találatot szerzett az előző 4 mérkőzésen. Neymar továbbra is sérült, akárcsak Cavani, míg Meunier visszatért az edzésekre, de nem fog játszani.
3.2 Dijon
Ellenfelével ellentétben végzetes időszakon megy keresztül. 3 nagyon gyenge mérkőzés után érkezik, mindeniket elveszítette, a játékkedv nagyon gyenge az együttesnél. Moutou és Alphonse sérültek, míg Jeannot kérdéses.

4. PSG – Dijon valószínű kezdők

PSG (4-4-2): Areola – Alves, Marquinhos, Silva, Bernat – Nkunku, Verratti, Paredes, Kurzawa – Mbappe, Choupo-Moting.
Dijon (4-4-2): Runarsson – Chafik, Coulibaly, Aguerd, Haddadi – Kwon, Abeid, Marie, Sliti – Tavares, Said.

5. Információk az utolsó egymás elleni mérkőzésekről

Az elmúlt 8 évben a 2 csapat 8-szor találkozott. Ezekből 7 alkalommal a PSG nyert, 1-szer pedig a Dijon. Az idei bajnokin a párizsiak 8-0-ra nyertek hazai pályán.

6. Statisztikákon alapuló tippek PSG – Dijon

Az utolsó 4 egymás elleni mérkőzésen a PSG átlagosan 4 gólt szerzett. A hazaiak minimum 4 góljának 2.30 a szorzója. Fogadj most!
A Dijon sosem szerzett gólt a Parc du Princes-en a PSG ellen, 1.58-as szorzója van a hazaiak kapott gól nélküli győzelmének. Fogadj most!

7. Az ingyentippek.com által ajánlott tippek a PSG – Dijon mérkőzésre

7.1 PSG – Dijon tipp érvelés
A PSG jóval ellenfele fölé emelkedik, mind értékben és mind tapasztalaban, akárcsak a jelen formában. Ugyanakkor nagy fölénye van az egymás elleni meccseken is, szinte az összeset megnyerte. Az utolsón igazi erődemonstrációt tartott, most sem számítok egyébre. A párizsi együttes határozott győzelmére számítok, ezért arra fogadok, hogy mindkét félidőben gólt szereznek.

7.2 PSG – Dijon – másodlagos tipp
A hazaiak mindkét félidőben gólt szereznek @ 1.43. Fogadj ITT!

7.3 PSG – Dijon – fő tipp
4-0 végeredmény @ 8.00. Fogadj ITT!

8. TV csatornák és fogadóirodák, amelyek közvetítik a PSG Dijon mérkőzést

Unibet.hu

9. Bónuszok és kedvezmények PSG – Dijon

Katt IDE és tedd meg az Unibet tippet egy 20.000 forint értékű bónusszal!