Fogadás: MONTPELLIER – AS. MONACO, Francia Ligue 1 – 2019.02.10

Foci tippek – Montpellier – Monaco – francia Ligue 1 – 2019.02.10

1

Képes megismételni az őszi jó szereplését a Monaco? Nehéz idegenbeli mérkőzés vár rá, de én egy nagy jó tippet találtam erre a mérkőzésre. A találkozóra vasárnap kerül sor, 15:00 órától és nagyon kiegyenlítettnek ígérkezik.

1. Szorzók Montpellier – Monaco

A monacoi győzelemnek remek szorzója van, 3.25.
A GG szinte megduplázza a pénzünket, 2.00 a szorzója.
Radamel Falcao góljának 2.40 a szorzója.

2. Statisztikai adatok, amelyeket figyelembe kell vennünk a mérkőzés előtt

 2.1 Montpellier

Remekül szerepel az idei szezonban, a bajnokság 6. helyén találjuk, az európai helyezésekért küzd. 4 forduló óta veretlen. Az előző fordulóban a Nimes otthonában döntetlent játszott (1-1). utolsó 5 hazai mérkőzésén csak a Lille tudta megverni. A védelem az erőssége, a második legjobb a bajnokságban.

 2.2 Monaco

Minden bizonnyal a bajnokság legnagyobb csalódása, jelenleg a 18. helyen áll a Ligue 1-ben. A Toulouse elleni győzelem utána érkezik (2-1). az utóbbi 7 forduló egyetlen sikere volt. Lehetetlennek tűnik, de a meccsenkénti gólátlaga kisebb mint 1. a védekezése a második leggyengébb a bajnokságban.

3. Utolsó információk a Montpellier – Monaco mérkőzés előtt

3.1 Montpellier
A hátvéd Ruben Aguilar visszatér felfüggesztése után és a kezdő 11 tagja lesz. Hiányozni fog azonban Dolly és Mathias Suarez.
3.2 Monaco
Leonardo Jardim visszatérése a kispadra jó hatással volt, akárcsak Cesc Fabregas igazolása a középpályára. Jardim dícsérte az ellenfél véelmét a sajtótájékoztatón, de azt is elmondta, hogy játékosai egy jó hetet tudhatnak maguk mögött, ami bizalomra ad okot. Gondok vannak a hiányzókkal, olyan játékosok fognak hiányozni mint Jovetic, Chadli, Raggi, Naldo, Almany Toure vagy Pellegri.

4. Információk az utolsó egymás elleni mérkőzésekről

Az ősszel a Montpellier győzőtt ellenfel pályáján (2-1). Érdekes, hogy az utóbbi meccseiken csak egy végződött több mint 2 góllal.

5. Statisztikákon alapuló tippek Montpellier – Monaco

A Montpellier veretlen 4 forduló óta. 1.36 a dupla esély 1X-nek. Fogadj most!
A Monaco utolsó 8 meccséből 7 GG-vel végződött. 1.95 a szorzója, hogy mindkét csapat betalál. Fogadj most!
A Montpellier utolsó 4 meccséből 3 döntetlennel zárult. A végeredmény X-nek 3.20 a szorzója. Fogadj most!

6. Az ingyentippek.com által ajánlott tippek a Montpellier – Monaco mérkőzésre

6.1 Montpellier – Monaco tipp érvelés
Azt hiszem, hogy a Monaco hamarosan elhagyja a kiesőzónát, így kiválónak tűnik a gólszerzésének szorzója. A vendégek minőségi támadással rendelkeznek, olyan emberekkel, mint Falcao, Martins vagy Lopes, akik bármikor betalálhatnak. Az utóbbi időben folyamatosan gólt szereztek, nem hiszem, hogy ez most másként történne. A Montpellier 3-szor is gólt kapott az előző hazai mérkőzésein, a védelme mostanában hibázik is. amilyen lent áll a bajnokságban a Monaco, azt hiszem, hogy csak a témadásban bízhat és én erre alapozok. Leonardo Jardim játéka lehet a fordulópont a vendégek játékában, ahogy ez történt az utolsó fordulóban is, emellett Fabregas mégtöbb biztonságot hoz a középpályára, így a meglepetés elég valószínű erre a meccsre.
6.2 Montpellier – Monaco – fő tipp
Monaco több mint 0.5 gól @ 1.47. Fogadj ITT!


6.3 Montpellier – Monaco – másodlagos tipp
Több mint 2.5 gól összesen @ 2.30. Fogadj ITT!

7. TV csatornák és fogadóirodáka amelyek közvetítik a Montpellier – Monaco mérkőzést

Winmasters.hu

8. Bónuszok és kedvezmények Montpellier – Werder

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a Winmasters-nél 15.000 forint bónusszal!