Fogadás: LILLE OSC – OGC NICE, francia Ligue 1 – 2019.02.01

Foci tippek – Lille – Nice – francia Ligue 1 – 2019.02.01

A 23. forduló első mérkőzése az idei év 2 veretlen együttesét állítja szembe. A Lille 2006 óta nem tudott hazai pályán egymás elleni mérkőzést nyerni.

Related image

1. TV catornák és fogadóirodák, amelyek közvetítik a találkozót

CampoBET.hu

2. a Lille- Nice előtti utolsó információk

 2.1 Lille

Az utóbbi 8 év legjobb szezonja számára (2011-ben bajnok volt), jó eséllyel BL helyezést érhet el. A bajnoki címre csak matematiaki az esély, 13 pont választja el a PSG-től. A BL szereplést érő maradék egy helyért a Lyon-al kell megküzdenie. Jelenleg 3 pont az előnye a 3. helyhez és 7 a 4. helyezett St Etienne-hez képest. Idegenben jobbak az eredményei mint hazai pályán. Az utolsó 5 hazai mérkőzéséből csak egyet tudott megnyerni.
Sérültek a hétvéd Zeki Celik, a középpályás Maia Thiago és a támadó Bahlouli. A bajnokság 3. legjobb góllövője a csapat alapembere, az elefántcsontparti Nicolas Pepe.

 2.2 Nice

Nagyon jól kezdte a 2019-es évet, hazai pályán győzött a Bordeaux és a Nimes ellen, míg idegenben döntetlent játszott a Monaco-val és a Reims-el. Ezeknek az eredményeknek köszönhetően Patrick Vieira együttese a 7. helyre jött elő, mindössze 1 pontra az Európa Liga szereplést érő helyektől. Egy héttel ezelőtt gond nélkül győzte le a Bordeaux-t Attal és Saint-Maximin góljaival. Saint-Maximin vana legjobb formában a támadók közül, 3 gólja van 2019-ben.
Le Bihan, Lloris, Hansen és Cardinale nem játszhatnak, mind a 4-en sérültek. Az előző mérkőzéshez képest visszatér a kezdők közé a támadó Ihsan Sacko, aki 2 fordulót kényszerült kihagyni a Monaco elleni kiállítása miatt. Ebben az esetben Silvestre marad a kispadon, aki nem volt meggyőző az előző mérkőzésen. Lees Melou és Srarfi felgyógyultak sérüléseikből, mindketten nagyon fontosak a középpályán.

3. Lille – Nice valószínű kezdők

Lille (4-2-3-1): Maignan – Pied, Fonte, Soumaoro, Kone – Mendes, Xeka – Bamba, Ikone, N. Pepe – Leao.
Nice (4-4-2): Benitez – Attal, Herelle, Dante, Sarr – Tameze, Cyprien, Lees Melou, Walter – Sacko (Ganago), Saint-Maximin.

4. Utolsó egymásmelleni mérkőzések

A bajnokság őszi fordilójában a Nice 2-0 arányban győzött Cyprien és Saint-Maximin góljaival. Az utolsó 14 párharcukon a Nice mindig pozitív eredményt ért el. A Lille utolsó sikere a Stade Pierre-Mauroy stadionban 2006-ban született!

5. Statisztikán alapuló tippek

A Lille az összes meccsét megnyerte 2019-ben. A hazai győzelemnek 1.87 a szorzója. Fogadj most!
Az utolsó 7 egymáselleni mérkőzés a Lille otthonában csak egyszer zárult több mint 2.5 góllal. A kevesebb mint 2.5 gólnak 1.60-as a szorzója. Fogadj most!
A Stade Pierre-Mauroy stadionban játszott utóbbi 5 mérkőzésből 4 alkalommal mindkét fél gólt tudott szerezni. Ennek szorzója most 2,08. Fogadj most!
A Nice utolsó 6 látogatásából 3-at megnyert a Lille otthonában. A vendégek győzelmének 4.60 a szorzója. Fogadj most!

6. szorzók Lille – Nice

A CampoBET 1.87-et ajánl a Lille győzelme esetén, úgy, hogy a hazaiak nem tudtak megnyerni egyet sem a Nice ellen az elmúlt 12 otthoni találkozójukból. A döntetlennek 3.45 és a Nice győzelemnek 4.60 a szorzója. A hazaiak győzelme az első félidőben megszerzett előny mellett 2.90-es szorzóval rendelkezik. 3.90 a szorzója annak, hogy a házigazdák nem tudnak gólt szerezni.

7. Az ingyentippek.com által ajánlott tippek

7.1. Lille – Nice tipp – érvelés
A Lille nagy hangsúlyt fektet a védelmére, csak 9 gólt kapott a 11 hazai mérkőzésén. A hazaiak óvatosan fognak játszani, hiszen az elmúlt időben mindig gondot okozott a Nice látogatása.
A Nice játéka a legvédekezőbb az idegenbeli meccseket tekintve, csak 9 gólt szerzett és 8-at kapott. Mindkét fél veretlen idén és a fő cél, hogy ezt a jó statisztikát megőrizzék a továbbiakban is. egy döntetlen részben megfelel mindkét csapatnak, a legvalószínűbb végeredmények a 0-0 és az 1-1.
7.2 Lille – Nice – fő tipp
Kevesebb mint 2.5 rúgott gól @ 1.60. Fogadj ITT!

7.3 Lille – Nice – másodlagos tipp
Döntetlen @ 3.40. Fogadj ITT!

8. Bónuszok és kedvezmények Lille – Nice

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CampoBET 50.000 forint bónusszal!