Fogadás: FF. MALMÖ – FC. CHELSEA, UEFA Európa Liga – 2019.02.14

Foci tippek – Malmö – Chelsea – UEFA Európa Liga – 2019.02.14

malmo vs chelsea ponturi pariuri

A Swedbank stadionban találkozik a két csapat, a játékvezető pedig a fehérorosz Aliaksei Kulbakov lesz. Azt hiszem, hogy érdekes mérkőzésre számíthatunk, a hazai együttes megpróbál majd jól válaszolni ellenfele támadásaira.

1. Szorzók Malmö – Chelsea

A vendég együttes a nagy esélyes, 1.40 győzelmének szorzója. Látványos mérkőzésre számítanak, a legalább 3 gólnak 1.65 a szorzója. Higuain a legesélyesebb, hogy gólt szerez, ennek szorzója 1.83.

2. Statisztikai adatok, amelyeket figyelembe kell vennünk a mérkőzés előtt

 2.1 Malmö

13 mérkőzés óta veretlen, ebből 7-et nyert meg. 18 hazai mérkőzés óta szintén veretlen, 10-et nyert meg ezekből. Az előző 12 meccsén gólt tudott szerezni és 6 alkalommal nem kapott találatot. Az EL I csoportjában 2. helyen zárt, 9 pontot gyűjtött 6 mérkőzésen.

 2.2 Chelsea

Teljesítménye bizonytalan, előző 6 mérkőzéséből 3-at megnyert, ugyanennyit pedig elveszített. Idegenben szenved, előző 4 ilyen mérkőzését rúgott gól nélkül kapta ki. Utolsó 6 meccséből 3 alkalommal nem tudott gólt szerezni és csak 2-n végzett kapott találat nélkül. Az EL L csoportját megnyerte 16 ponttal, amit 6 meccsen gyűjtött.

3. Utolsó információk a Malmö – Chelsea mérkőzés előtt

3.1 Malmö
Bachirou, Rieks és Vindheim ki kell hagyják a visszavágót, ha most sárgát kapnak. Nalic, Ahmedhodzic és Melicharek a télen érkezett az együtteshez. A svédek szerencséjére, senki sem sérült vagy eltiltott erre a mérkőzésre.
3.2 Chelsea
Drinkwater sérült és úgy tűnik, hogy nem állhat pályára ezen a meccsen. Hudson-Odoi-nak is problémái vannak, kicsi a valószínűsége, hogy ott legyen a mérkőzésen. Gary Cahill lehetséges, hogy játszani fog, annak ellenére, hogy még nem 100%-os.

4. Malmö – Chelsea valószínű kezdők

Malmö (3-5-2): Dahlin – Nielsen, Bengtsson, Safari – Christiansen, Bachirou, Lewicki, Rieks – Rosenberg, Antonsson.
Chelsea (4-3-3): Kepa – Azpilicueta, Cahill, Christensen, Emerson – Kante, Ampadu, Kovacic – Loftus-Cheek, Higuain, Willian.

5. Információk az utolsó egymás elleni mérkőzésekről

A két együttes eddig még nem találkozott egymással.

6. Statisztikákon alapuló tippek Malmö – Chelsea

A Malmö előző 5 meccséből 4 alkalommal legtöbb 2 találat született. Az összesen kevesebb mint 2.5 gól szorzója 2.20. Fogadj most!
A Chelsea előző 4 mérkőzésén nem szerzett mindkét együttes gólt. Ennek szorzója 1.83. Fogadj most!
A Chelsea előző 10 idegenbeli mérkőzéséből 9-szer gólt kapott. 1.71 a Malmö több mint 0.5 gól szorzója. Fogadj most!

7. Az ingyentippek.com által ajánlott tippek a Malmö – Chelsea mérkőzésre

7.1 Malmö – Chelsea tipp érvelés
Mindkét csapatnak jó a támadósora, ezért azt hiszem, hogy még az első félidőben gólt láthatunk. Nem számítok azonban sok találatra, hiszen több mint valószínű, hogy a hazai együttes védekezni fog. A Malmö utolsó 4 meccséből 2 alkalommal az első 45 percben gólt szerzett valamelyik csapat. A Chelsea minden bizonnyal küzdeni fog, hogy előnnyel induljon a visszavágón. A londoni gárda 5 előző meccséből 3-szor 1-2 gól született az első félidőben.
7.2 Malmö – Chelsea – fő tipp
Első félidő 1-2 gól @ 1.50. Fogadj ITT!

7.3 Malmö – Chelsea – másodlagos tipp
Alatt/Felett 1.félidő  felett 1.5  @ 2.35. Fogadj ITT!

8. TV csatornák és fogadóirodáka amelyek közvetítik a Malmö – Chelsea mérkőzést

CampoBET.hu

9. Bónuszok és kedvezmények Malmö – Chelsea

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CampoBET 50.000 forint bónusszal!