Fogadás: FENERBAHCE – Yeni MALATYASPOR, török SuperLig – 2019.01.28

Foci tippek – Fenerbahce – Yeni Malatyaspor – török SuperLig – 2019.01.28

A Fenerbahce a SuperLig 19. fordulójában a Yeni Malatyaspor együttesét fogadja, és a kanárik borzalmas szezont futnak, hiszen egy lépésre vannak a kieséstől. Erre a találkozóra 1.54-es szorzójú tippet választottam a CampoBET kínálatából.

Related image  Image result for Fenerbahce

 

 Fenerbahce

18 mérkőzés után mindössze 17 pontja van, ezzel az utolsó előtti helyen áll a török élvonalban. A hét közepén a Török Kupából is kiesett, amikor kikapott hazai pályán a másodosztályos Umranyiespor együttesétől. Az utolsó bajnoki győzelmét november 11-én szerezte, amikor az Alanyaspor-t verte 2-0 arányban hazai pályán. A szezon kezdete óta nem kevesebb, mint 3 edzője volt, Phlippe Coqu, Erwin Koeman és jelenleg Ersun Yanal.

 Yeni Malatyaspor

Nagyon jól szerepel az idei szezonban, 32 pontja van, amivel a 3. helyen áll, de egy győzelem esetén a 2. helyezett Galatasaray-al egyenlő pontja lesz. Nagyon jó időszakon megy át, utolsó 14 mérkőzéséből csupán egyet veszített el, 11 győzelmet és 2 döntetlent szerezve. Utóbbi 4 idegenbeli mérkőzésén gólt tudott szerezni és csupán egyszer kapott ki az utolsó 6 ilyen alkalommal.

Szorzók Fenerbahce – Yeni Malatyaspor

Tipp Fenerbahce – Yeni Malatyaspor

A Fenerbahce nincs a legjobb formában, főleg a védelmében levő problémák miatt, ahonnan ezen a mérkőzésen hiányozni fog Skrtel, akit kiállítottak az Umranyiespor elleni kupamérkőzésen.
A Yeni Malatyaspor kiválóan játszik idegenben, utolsó 6 ilyen mérkőzéséből csak egyet veszített el és 5 alkalommal gólt tudott szerezni.
A hiányos hazai védelem és a vendégek jó idegenbeli szereplése arra a következtetésre juttatott, hogy a Yeni Malatyaspor legalább egyszer betalál ellenfele kapujába.

  Tipp: A hazai csapat multogóljai 1-3 gól  szorzó 1.50 a CampoBET -nél  @ Fogadj most!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CampoBET 50.000 forint bónusszal!