Fogadás: AS ROMA – BOLOGNA, olasz Serie A – 2019.02.18

Foci tippek – AS Roma – Bologna – olasz Serie A – 2019.02.18

ponturi pariuri roma vs bologna - italia serie a - 18 februarie 2019 - 1

Az olasz első osztály 24. fordulója a Róma Bolgna mérkőzéssel zárul. A Serie A-ban jó szereplése és a BL-ben megszerzett győzelme után, az AS Roma minden erejével a 3 pont megszerzéséért fog küzdeni, hogy megmaradjon az esélye a Bajnokok Ligája szereplést érő helyek egyikére a jövő szezonra. A Bolognának kevés az esélye a győzelemre, de mindent meg kell tennie a 3 pont megszerzéséért, hogy elkerülje a kiesőzónát.

1. TV csatornák és fogadóirodák, amelyek közvetítik a AS Roma – Bologna mérkőzést

CasiniaBET.hu

2. Utolsó információk a AS Roma – Bologna meccs előtt

 2.1 AS Roma

A bajnokság első felében találjuk. A forduló előtt a 6. volt, 38 ponttal. Utóbbi 5 bajnokiján veretlen, 3 győzelmet és 2 döntetlent ért el. A támadása a legjobbak közé sorolható a Serie A-ban. Hazai pályán egyetlen vereséget szenvedett. A játékosok hangulata remek, a BL győzelem után. Pellegrini eltiltás után visszatér a keretbe. Bianda, Perotti, Schick és Under nem játszhatnak.

    

 2.2 Bologna

A tabella 2. felében találjuk. A forduló előtt 17. volt, 18 ponttal. A 12 idegenbeli mérkőzésén 1 győzelem, 5 döntetlen és 6 vereség a mérlege. A leggyengébb támadások egyike az övé a Serie A-ban. Santander a csapat legjobb gólszerzője, 6 találata van.
Rodrigo Palacio el van tiltva a sárga lapok miatt. Orsolini, Lyanco és Paz nem játszhatnak.

3. AS Roma – Bologna valószínű kezdők

Roma (4-3-3) – Mirante – Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov – Pellegrini, De Rossi, Cristante – Zaniolo, Dzeko, El Shaarawy.
Bologna (4-3-3) – Skorupski – Mbaye, Gonzalez, Danilo, Mattiello – Poli, Pulgar, Soriano – Santander, Destro, Edera.

4. Információk az utolsó egymás elleni mérkőzésekről

Az összes hazai mérkőzésén a Róma legalább 1 gólt szerzett. Az utóbbi 4 Olimpicon játszott találkozóból 3-at megnyert a Róma, a maradék 1 döntetlennel zárult. Az utolsó 2 egymás elleni mérkőzésen a Bologna gólt szerzett. Az ősszel a Bologna 2-0 arányban győzött.

5. Statisztikákon alapuló tippek AS Roma – Bologna

A Róma utolsó 7 hazai mérkőzéséből 6 alkalommal több mint 2.5 gól született. 1.60 az összes gól több mint 2.5 szorzója. Fogadj most!
A Róma utolsó 7 hazai mérkőzéséből 6 alkalommal a hazaiak legalább 2 gólt szereztek. 1.45 a Róma több mint 1.5 gól szorzója. Fogadj most!
Az utolsó 2 Olimpico-n játszott egymás elleni mérkőzésen a Róma úgy a félidőben, mint a mérkőzés végén vezetett. 1.95 a félidő 1/végeredmény 1 szorzója. Fogadj most!
Az utolsó 2 egymás elleni mérkőzésen a Bologna gólt szerzett. 1.60 a Bologna több mint 0.5 szorzója. Fogadj most!

6. Szorzók AS Roma – Bologna

A hazai győzelemre a CasiniaBet 1.45-es szorzót ajánl. A vendégek győzelme a CasiniaBetnél 7.00-át ér. Míg a döntetlen szorzója 4.85-ös. Edin Dzeko gólja a legvalószínűbb, 1.90-os a szorzója. A handicap Róma (-1) szorzója 2.10. az első gól fejjel történő megszerzésének szorzója 4.90.

7. Az ingyentippek.com által ajánlott tippek a AS Roma – Bologna mérkőzésre

7.1 AS Roma – Bologna tipp érvelés
A Róma utolsó 7 hazai mérkőzéséből 6 alkalommal több mint 2.5 gól született. az összes egymás elleni mérkőzésen, amelyet Rómában játszodtak, a hazai együttes legalább 1 gólt szerzett. A Róma gólt szerez általában hazai közönsége előtt, ugyanakkor kap is. A Róma utolsó 9 hazai mérkőzéséből 8-szor gólt kapott. Ugyanakkor a Bologna utolsó 9 idegenbeli mérkőzéséből 8 alkalommal gólt szerzett. Az utolsó 2 egymás elleni meccsen a Bologna betalált.
7.2 AS Roma – Bologna – fő tipp
Több mint 2.5 gól @ 1.60. Fogadj ITT!

7.3 AS Roma – Bologna – másodlagos tipp
Bologna több mint 0.5 gól az első félidőben @ 2.15. Fogadj ITT!

8. Bónuszok és kedvezmények AS Roma – Bologna

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CasiniaBET-nél 30.000 forint bónusszal!