VB Tippek 2022 – Fogadási tippek, oddsok, csoportok és hírek

VB Tippek 2022: Fogadj sikeresen a 2022-es Labdarúgó VB fogadási tippekkel! VB 2022 menetrend, meccs tippek, odds, és a katari világbajnokság végső győztes fogadása. Katar 2010 decemberében nyerte el a rendezési jogot, a végső szavazáson az Egyesült Államokat megelőzve. A zürichi voksolás első körében Ausztrália, a másodikban Japán, a harmadikban Dél-Korea esett ki a pályázók közül.

A VILÁGBAJNOKSÁG KÜLÖNLEGESSÉGEI

• Katar az eddigi legkisebb területű vb-házigazda (11 581 km²);
• először rendezik meg a világbajnokságot muszlim többségű országban, az arab világban, míg Ázsia 2002 (Dél-Korea, Japán) után másodszor házigazda;
• ez az első vb, amelyet nem a hagyományos időpontban (május, június, július) rendeznek meg; a nemzetközi versenynaptár zsúfoltsága miatt a program sűrített lesz, a csoportkörben minden játéknapon négy mérkőzést játszanak le, és 28 nap alatt lezajlik a világbajnokság összes (64) mérkőzése;
• a finálét Katar nemzeti ünnepén, december 18-án játsszák le;
• ez lesz az utolsó 32 csapatos döntő; a 2026-os tornán (házigazda: Egyesült Államok, Kanada, Mexikó) már 48 válogatott vesz részt.

Vb Tippek
A legjobb bukmékerek ahol a 2022-es VB-re fogadni lehet

A legnagyobb sportfogadás bonuszaink vannak a katari 2022-es foci VB-re! Mi kizárólagos bónuszokat kínálunk, amit a több mint 6 éves, sikeres partneri kapcsolatnak köszönhetően értünk el Magyarország legjobb fogadóirodáival. Ezeket csak a „Szerezd meg a bónuszt” gombra kattintva találjátok meg az alábbi listában szereplő bármelyik fogadóirodánál.

Sportfogadási oldalak, Sportfogadási oldalak

100% akár 20.000FT + 3500FT FREEBET

Üdvözlő bónusz Regisztrációs Bónusz
| *T&C’s apply

125% akár 100€

Üdvözlő bónusz Regisztrációs Bónusz
| *T&C’s apply

Sportfogadó oldalak

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz Regisztrációs Bónusz
| *T&C’s apply

Sportfogadási oldalak

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz Regisztrációs Bónusz
| *T&C’s apply

Sportfogadási oldalak, Rabona promóciós kód, Sportfogadási oldalak

120% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz Regisztrációs Bónusz
| *T&C’s apply

Vb 2022 Tippek: A 2022-es labdarúgó-világbajnokság menetrendje

Vb 2022 Tippek

Fogadj sikeresen a 2022-es Labdarúgó VB fogadási tippekkel!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

A szerzőről

A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok