Foci Tippek: ZENIT – TSKA MOSZKVA, Premier League 15:30 órától

A ZENIT-NEK SZÜKSÉGE VAN A GYŐZELEMRE HOGY BL-BE VEZETŐ HELYRE KERÜLJÖN

Vasárnap nagy meccset láthatunk az orosz Premier League-ben, 15:30 órától a Zenit fogadja a TSKA látogatását a 28. forduló keretén belül.

Zenit-nek muszáj megnyernie az összes mérkőzést az idény végéig, hogy biztos legyen egy BL-be vezető hely megszerzésében. Mancini gárdája jelenleg a negyedik helyen áll 49 ponttal, és csak két pont válassza el a második helyezettől, és egyben a ma esti ellenfelétől. Mi több, az előző fordulóban két fontos pontot veszített, amikor leikszelt az Arsenal Tula-val idegenben. Egyértelmű, hogy a játékuk hazai pályán jobb mint idegenben, a 13 ilyen mérkőzés során a St. Petersburg 26 pontra tett szert, övé volt a legjobb támadás is a hazai meccsek során.

Zenit: Lodygin – Smolnikov; Mevlja; Ivanovic; Criscito – Kuzyaev – Paredes; Ekokhin – Poloz; Zabolony; Driussi

A másik oldalon, a TSKA morálja jó, az utolsó két forduló során kihasználta a hazai playa adta előnyőket, és két győzelmet jegyzett, melyek a második helyre juttatták. 51 ponttal az en-titre ezüstérmesnek 6 pont hátránya van a Lokomotiv Moszkvához képest, amit úgy tűnik már nem tud ledolgozni, tekintve, hogy más csak 9 pont van játékban. Más oldalon, a TSKA nem engedheti meg magának, hogy veszítsen, mivel az a következő BL-be vezető helyét is elveszítené.

TSKA Moscova: Akinfeev – Ignashevich; Berezutski; Berezutski – Fernandes; Dzagoev; Natkho; Golovin; Schennikov – Musa; Chalov

Egyértelmű, hogy nincs középút a mai derbin, már csak három forduló maradt, és a harc a bajnoki címért 4 csapat között folyik, köztük van a Zenit és a TSKA is. Ezeket tekintve, egy pörgős meccsre számítok, mely alatt mindkét félidőben legalább egy-egy gólt láthatunk, nem úgy ahogy az utolsó 4 egymás elleni találkozón történt, ahol maximum 2 gól született.

Zenit – TSKA Moszkva: több mint 0,5 gól az első félidőbena Szorzó 1.47 a CASINIA BET-en
Zenit – TSKA Moszkva nagy szorzós tipp:több mint 2,5 gólSzorzó 2.20 a CASINIA BET-en