Foci Tippek: YOUNG BOYS – DINAMO ZAGREB, Bajnokok Ligája, szerdán, augusztus 22.-én 21:00 órától

Tippek – Young Boys – Dinamo Zagreb – Bajnokok Ligája

Szerdán, augusztus 22.-én 21:00 órától játszik a Young Boys és a Dinamo Zagreb, a meccsnek a “Stade de Suisse”ad otthont, ahol a házigazdák győzelmére tippelek.

   

 Young Boys

Young Boys favorit ezen a találkozón a fogadóirodák szorzói szerint, ahogyan ez várható is volt, mivel ő az erősebb csapat, mellette szól a hazai pálya előnye is, ahol ritkán téved és ahol a szurkolóknak is nagy szerepük van a csapat sikerében.
Svájc bajnoka évek óta próbál bejutni a Bajnokok Ligája csoportjaiba, sokszor nagyon közel állt ehhez, 2010-ben, 2016-ban és 2017-ben a playoffban esett ki, előszőr a Tottenham ejtette ki, majd a Borussia Monchengladbach, végül a TSKA Moskow, az idén is nagy esélye van bekerülni, mivel egy gyengébb ellenféllel került össze.
A Gerardo Seoane által vezetett csapat nagyon jól indította az idényt, zsinórban jegyezte a győzelmeket, az eddigi 5 mérkőzése során sorra verte a Grasshoppers, Lugano, FC Zurich, Luzern és Biel csapatait, akik ellen összesen nem kevesebb mint 14 gólt szerzett.

     

 Dinamo Zagreb

A másik oldalon, a Dinamo Zagreb második eséllyel indul a fogadóirodák szerint, annak ellenére, hogy nagyobb BL tapasztalattal rendelkezik, de ellenfele jóval erősebb nála, és ugyanakkor ellene szól az idegen pálya is.
A horvátok, ellenfelükkel ellentétben, szokva vannak a BL meccsekhez, többször kerültek már a csoportokba, legutóbb a 2016/2017-es idényben.
A jelenlegi szezonban, a Nenad Bjelica által vezetett csapat a BL kalandját a második selejtező körben kezdte, előszőr a Hapoel Beer Sheva-t ejtette ki, 7-2-ös összesítettben, majd az Astanat akit 3-0-ra vert.
A bajnokságban a Dinamo Zagreb is veretlen, az eddigi 8 mérkőzésből 6 győzelmet és 2 döntetlent jegyeztek, összesen 18 gólt rúgtak.

Egymás elleni találkozók

Ez lesz a két csapat első párbaja.

Young Boys – Dinamo Zagreb szorzók

Tipp Young Boys – Dinamo Zagreb

Ha a keret értékéről beszélünk, a Young Boys ellenfele fölött helyezkedik el, európai szinten ellenben nem, de nem hinném, hogy az most sokat számít.
A svájciak erősebbek, és mivel most a saját pálya is melelttük szól, arra számítok, hogy győzni fognak.

  Tipp: Young Boys megnyeri a meccset – szorzó 1.75 a Casinia Bet -en